Geslaagde boekpresentatie “The Zar’aranos Deception”

Poster The Zar'aranos DeceptionGisteren was de boekpresentatie van The Zar’aranos Deception, het tweede boek in de science-fictiontrilogie The Shaedon Resurgence door Jeffrey Debris. Het was een supergezellige middag in N201 in Aalsmeer. Op de achtergrond draaide de boektrailer van The Fall of Netherea, die er toch wel heel vet uitzag op zo’n groot scherm!

Na het wachten op de genodigden en het eten van een stukje overheerlijke taart, vertelde ik de aanwezigen hoe Jeffrey zich in september 2014 bij mij meldde met zijn Engelstalige eerste manuscript. Of Celtica Publishing ook Engelstalige boeken uitgaf. Op dat moment nog niet (wél één Engelstalige titel bij CPR), maar als het verhaal goed was, wilde ik het graag proberen. En dat bleek het geval. Ik was laaiend enthousiast over het eerste boek en blij dat de uitgeverij eindelijk een echte scifi aan het fonds kon toevoegen!

Boek twee overtrof mijn verwachtingen. Het is niet eenvoudig om de kwaliteit van een goed eerste boek vast te houden, maar dat is Jeffrey prima gelukt. Het tweede boek leest als een trein; ik kon het amper wegleggen.

Na mijn praatje was het de beurt aan Jeffrey om te vertellen. Hij dankte nogmaals zijn onmisbare proeflezers en redactrice Caroline Kerstens. Daarna las hij een aantal passages voor uit The Zar’aranos Deception om de aanwezigen er alvast warm voor te maken. Daarna was het tijd om boeken te signeren.

Beide boeken liggen nu in de mini-bibliotheek van club N201 in Aalsmeer en ze zijn natuurlijk algemeen verkrijgbaar. Wil je een gesigneerd exemplaar? Kom dan naar Winter Castlefest op 17 of 18 december, of bestel het boek in Celtica’s Webshop. Vermeld dan even bij de opmerkingen dat je het boek gesigneerd wilt hebben.
En voor ik het vergeet: voor degenen die liever vanaf hun e-reader of tablet lezen, zijn beide boeken ook als epub verkrijgbaar, zowel in Celtica’s Webshop als bij iedere internetboekhandel.

Hieronder wat foto’s. Helaas was het licht niet optimaal voor het nemen van foto’s, maar dat mocht de pret niet drukken.

Totaal aantal afbeelding(en) in deze galerie (klik voor vergroting): 10