Historisch Zoetermeer op 24 en 25 september

Historisch Zoetermeer 2022In het weekend van 24 en 25 september vind je Celtica Publishing op Historisch Zoetermeer. Beleef er de duizendjarige geschiedenis van deze stad door een bezoek te brengen aan de kampementen, te genieten van de live muziek en je te verbazen over het riddertoernooi. Er zijn spectaculaire shows en natuurlijk is er de historische markt, waar je van alles kunt kopen, waaronder onze boeken die de fantasie prikkelen en je ook na dit weekend vele uren plezier bezorgen!

Festival Historisch Zoetermeer is gratis en zeker een bezoek waard. Voor wie graag met schrijvers een praatje wil maken: op zaterdag zijn Anna López Dekker en Rianne Lampers van de partij en op zondag die laatste plus Patty van Delft en Evi F. Verhasselt. Leuke bijkomstigheid is nog dat schrijvers Anaïd Haen en Django Mathijsen dit weekend bij Celtica te gast zijn. Natuurlijk kun je ook hun boeken kopen!

Kortom: heb je zin in een fantastisch en fantasievol weekend? Dan is Historisch Zoetermeer dé plek om te zijn op 24 en/of 25 september.