Ishtar Roodrug en het lot van de wereld – goed ontvangen!

Er is inmiddels een aantal mooie recensies binnen van Ishtar Roodrug en het lot van de wereld, die wil ik jullie niet onthouden.

Merel Schrandt-Munne, recensent van Fantasywereld, zegt: “Ishtar Roodrug en het lot van de wereld” is een meeslepend actiedebuut van Peter van Rillaer. Dat het een debuut is, is op meerdere plaatsen te merken, maar het verhaal is aansprekend en ook voor mensen zonder kennis van de wereldmythologie erg aantrekkelijk. Je leest het boek zonder twijfel uit met een glimlach op je gezicht.
De rest van de recensie lees je op de website van Fantasywereld.

Chrissy van der Haven van de Stephen King Fanclub heeft een mooie 8 toegekend aan het boek. Je kunt de recensie lezen in Kings Things, het online magazine van de fanclub.

Website De Boekenkast zegt onder andere: “Ishtar Roodrug en het lot van de wereld” is het debuut van Peter Van Rillaer. Een debuut dat er zeker mag zijn. Het boek is spannend van begin tot einde en personages en gebeurtenissen zijn zo goed omschreven dat het een lust is om het boek te lezen. Een vlot geschreven boek dat op geen enkel ogenblik verveelt.
Daar is Celtica Publishing het uiteraard helemaal mee eens! Lees de volledige recensie op de website van De Boekenkast.

Ook Schrijverspunt is lovend over het debuut van Peter van Rillaer. Je kunt de recensie van Juliëtte Rosenkamp hier lezen: Schrijverspunt.

Op onlinemagazine theSword is eveneens een goede recensie te lezen, zie de website van theSword. De vrouwelijke recensent was bang dat het vooral een verhaal zou zijn voor mannen, iets waar ze op terug moest komen. Het verhaal gaat vooral over de kracht van vrouwen, eigenlijk een positief en inspirerend verhaal, aldus de recensent. Jammer dat zij de omslag als negatief ervoer.

De recensie van Biblion, de organisatie van de Nederlandse bibliotheken, was samen te vatten in één mooie conclusie: spannende debuutroman. Verder geen woord van kritiek, uiteraard iets om een gat voor in de lucht te springen! Wie weet is het boek binnenkort verkrijgbaar in de bibliotheken. Daar komt het in elk geval beschikbaar voor mensen met een leeshandicap, want voor hen zal het boek worden ingesproken door Dedicon.

 

Totaal aantal afbeelding(en) in deze galerie (klik voor vergroting): 1