John Brosens in gesprek met Rianne Lampers

Sinds mei 2014 verzorgt schrijver John Brosens een maandelijks boekenprogramma op de regionale radiozender ExxactBarendrechtFM met de titel Panorama Literama. De gasten in zijn programma zijn afwisselend plaatselijk, regionaal of nationaal bekend.

Onlangs nodigde John Rianne Lampers uit voor een radiointerview in zijn programma, een uitnodiging die zij graag aannam. Op donderdagavond 22 oktober, van 20.00 tot 21.00 uur staat de regionale zender ExxactBarendrechtFM daarom in teken van Celtica Publishing.

Het radiointerview zal vanzelfsprekend over lezen, schrijven, uitgeven en verkopen gaan, maar ook motivering, beleving, research en stijl van werken zullen aan bod komen. John vraagt zijn gasten drie muzieknummers mee te brengen die op de een of andere manier relevant zijn (geweest) voor hun werk of passen bij de titel van een van hun boeken. Er is altijd een draaiboek, maar gewoonlijk draait het uit op een aangenaam, openhartig en verhelderend gesprek!

ExxactBarendrechtFM is een regionale omroep met bereik Barendrecht, Rhoon, Heerjansdam, Ridderkerk, Zwijndrecht en Rotterdam-Zuid. Je kunt het interview op het internet beluisteren door op deze link te klikken: Panorama Literama & Celtica Publishing.

Hier kun je het Persbericht Panorama Literama lezen.

Totaal aantal afbeelding(en) in deze galerie (klik voor vergroting): 2