MagicTales over “De Tranen van Tataneh”

De Tranen van TatanehWat in het vat zit, verzuurt niet, zo luidt een oud gezegde. Dat geldt zeker voor de recensie van de website MagicTales voor het fantasyverhaal De Tranen van Tataneh, geschreven door Evi F. Verhasselt. Sandy las het boek en kwam tot de volgende conclusie:

De proloog vond ik niet echt uitnodigend om verder te lezen. Gelukkig dacht ik zo en was ik niet gelijk enthousiast. Hierdoor heb ik me laten verrassen door het spannende verhaal. Het leest heerlijk weg, is spannend tot de laatste bladzijde. Het verhaal heeft onverwachte wendingen wat het een heel leuk verhaal maakt. Ik vond het een heerlijk boek om te lezen, waar ik maar een paar avonden zoet mee ben geweest omdat het zo weg leest.

De meningen verschillen dus over de proloog, want de uitgever was er direct door overtuigd. Maar misschien is het leuk om ook een ander boekfragment te lezen. Hier vind je de keuze van de uitgever: deel H2 – De Tranen van Tataneh.

Nieuwsgierig? Je kunt het boek overal kopen, in een papieren versie of e-book. Mocht je een door de schrijfster gesigneerd exemplaar willen hebben, bestel het dan via Celtica’s Webshop en vermeld bij opmerkingen dat je het boek gesigneerd wilt hebben.