Nieuws over “Bizarre verhalen”

Er komen positieve recensies en leeservaringen binnen van Bizarre verhalen. Zo is er de recensie van Banger Sisters en heeft ook NBD|Biblion het boek gerecenseerd. Daar staat onder andere in te lezen:

In elf verhalen in deze bundel vormen vreemde, angstaanjagende en ook buitenaardse gebeurtenissen het hoofdmotief. Veel schrijvers, o.a. Dahl, Poe, King en Bierce (de klassieken in dit genre) zijn Rianne Lampers op dit gebied al voorgegaan. Toch slaagt ze erin originele invalshoeken te vinden die alledaagse schijnende voorvallen, die vaak gewone mensen overkomen, in een nachtmerrie laten eindigen. Ze doet dat in een vlotte, invoelende stijl en borduurt daarbij voort op verborgen angsten van veel mensen, zoals ze ook zelf in haar inleiding schrijft.
W. van Es-Kik

De verhalenbundel is – net als Ishtar Roodrug en het lot van de wereld van Peter van Rillaer – gekozen door Dedicon om ingesproken te worden voor leesgehandicapten. In dit geval zal het boek naar alle waarschijnlijkheid worden ingesproken door Rianne Lampers zelf.