Online boekpresentatie “Lathrain, 2 – De tocht” op 23 mei 2020

In maart van dit jaar verscheen het slot van het tweeluik Lathrain: De tocht van Anna López Dekker. Nog voordat we een boekpresentatie konden plannen, ging Nederland in een intelligente lockdown vanwege het coronavirus. Dat was natuurlijk balen, maar ook nodig.

Omdat niet duidelijk is wanneer er weer evenementen gepland kunnen worden, is het idee ontstaan om – in navolging van de digitale lessen aan leerlingen van scholen en het thuis werken en vergaderen van een groot deel van werkend Nederland – een online presentatie te organiseren.

Dit gaan we doen via Facebook, op 23 mei aanstaande, aanvang 15.30 uur. Iedereen die meer wil weten over de wereld die Anna gecreëerd heeft, waarin de relatie tussen mensen en elfen een hoofdrol heeft, is van harte welkom om digitaal aan te schuiven.

Als je mee wil doen, meld je dan aan. Je kunt ook vragen insturen, die de schrijfster zal beantwoorden tijdens haar presentatie. Post je vragen in een berichtje aan de auteurspagina van Anna López Dekker, ExLibris Anna.

Totaal aantal afbeelding(en) in deze galerie (klik voor vergroting): 5