Op 14 maart 2015 is de feestelijke presentatie van “Bondgenoten & Verraders” door Patty van Delft

UitnodigingOp 14 maart 2015, aanvang 13.00 uur, vindt in De Brink 1046 te Den Haag de feestelijke boekpresentatie plaats van Drägan Duma – Bondgenoten & Verraders. Dit tweede deel in de fantasytrilogie Drägan Duma door Patty van Delft, belooft heel spannend te worden…

In de strijd om vrijheid komt het verraad van binnen. Zij Die Hoort bezit de kracht om de strijd te stoppen… Er is een verrader tussen de mensen die Jill net is gaan vertrouwen. Iemand die de Drakenridders en de draken een kwaad hart toedraagt.
Maar wie?
Hoe kun je iemand stoppen als je niet weet wie het is? Hoe kun je erachter komen wie van je vrienden niet is wie hij of zij lijkt?
Hoe kun je ooit nog iemand vertrouwen?

* * *

Als je aanwezig wilt zijn bij de boekpresentatie, meld je dan aan voor dit evenement op de Facebookpagina van Patty van Delft, of stuur een bericht aan Celtica Publishing.

Kun je niet aanwezig zijn, maar wil je wel heel graag een door Patty van Delft gesigneerd exemplaar van haar nieuwste boek hebben? Bestel dan via Celtica’s Webshop. Iedereen die uiterlijk 12 maart het boek via de webshop bestelt, krijgt er een cadeautje bij, helemaal in de sfeer van Drägan Duma!

Wil je alvast een voorproefje uit het boek lezen? Dat kan op de website van Celtica Publishing. Hier vind je de proloog tot en met een deel van het tweede hoofdstuk van Drägan Duma, deel boek 2. Maar je kunt ook naar de website van Patty van Delft gaan en daar een door haarzelf uitgekozen, spannende teaser lezen.

Totaal aantal afbeelding(en) in deze galerie (klik voor vergroting): 1