Open Boeken – presentatie “Lina’s Extra Leven”

Verwacht

Rond 30 april wordt Lina’s Extra Leven door Knisper Fogata verwacht. Net als Kinderen van gisteren is dit boek een realistische, biografische roman over gewone mensen en de manier waarop zij omgaan met kanker, vreugde en verdriet. Het is een verhaal met een lach en een traan, over de ups en downs van het leven, hoop, en de troost die zowel het geloof als de fijne familieband de personages biedt. Het boek is geïllustreerd met foto’s die helpen om het verhaal tot leven te brengen. Het boek is nu al voor te bestellen via Celtica’s Webshop.

Open Boeken

Op zaterdag 4 mei vanaf 15.00 uur vindt in de Familiezaal van Sint Paulus, Botermelkstraat 63 b, 9300 Aalst de boekpresentatie plaats van Lina’s Extra Leven door Knisper Fogata (pseudoniem voor Marlies Adriaens).
Die dag presenteert ook de hoofdpersoon uit het boek – Lina, in het dagelijks leven Linda – haar eigen boek Mijn hart is gerust.
Tot slot komt ook Peter Varg aan het woord over zijn fantasievolle pennenvruchten.
De familie Adriaens is gezegend met meerdere schrijvende familieleden. Samen vormen zij op Facebook de groep Adriaens Writers Guild (waar iedere liefhebber van schrijven en lezen lid van kan worden).
Woon je in de buurt van Aalst? Kom dan zeker naar deze bijzondere presentatie!