Patty van Delft signeert in de V&D in Rijswijk op 27 september 2014

Patty met haar boekOp zaterdag 27 september 2014 kun je Patty van Delft ontmoeten in de V&D van het winkelcentrum In de Bogaard in Rijswijk. Van 14.00 tot 16.00 uur signeert zij daar het eerste deel van haar geweldige fantasytrilogie: Drägan Duma – Zij Die Hoort. In dit heerlijk vlotte fantasyboek maak je kennis met Jill Drakena en de drakenwereld Drägan Duma. Lezer EstherV heeft er het volgende over te zeggen:

De interactie tussen drakenridders en draken gaf me menigmaal een glimlach tijdens het lezen. De gevechten zijn spannend en zo snel geschreven alsof je er zelf tussenin zit. Dit boek bevat alles wat een boek nodig heeft: humor, liefde en spanning. Kortom een aanrader voor iedereen!

Ben je fan van Patty en heb je haar boek al, maar zou je dit graag door haar persoonlijk gesigneerd willen hebben? Kom dan op 27 september naar de V&D in Rijswijk. Heb je het boek nog niet, maar ben je er net zo nieuwsgierig naar als de honderden anderen die je zijn voorgegaan? Ook dan is de V&D in winkelcentrum In de Bogaard dé plek voor jou op 27 september!