Boekpresentatie tijdens drukke Antwerp Convention

Peter van Rillaer en Christophe VermaelenDe Antwerp Convention 2015 was gezellig, maar vooral superdruk! Volgens de Gazet van Antwerpen lokte het evenement ruim tienduizend scifi-, fantasy- en horrorfans naar de Antwerpse Expo!

Evi F. Verhasselt en Rianne Lampers waren al vroeg aanwezig om de kraam in te richten. De deuren gingen om 10.00 uur open en binnen korte tijd stroomde de hal vol met fans van allerlei pluimage. Natuurlijk gingen velen in hun dagelijkse “kloffie” gekleed, maar er waren ook heel wat bezoekers die zich tooiden in de outfit van hun keuze. Zo liepen er zombies rond, Trekkies, Star-Wars-fans, cosplayers en you name it – ze waren er!

Tijdens dit fantastische evenement presenteerden Peter van Rillaer en Christophe Vermaelen het eerste deel van hun trilogie De erfgenaam van Herlewinne: De gezellen van Nez. Liefhebbers van series als Game of thrones zullen genieten van dit fantasyverhaal zonder magie dat vol mystiek en bijzondere krachten zit.

Christophe Vermaelen over het boek: “Ik heb er alleszins met enorm veel plezier aan geschreven en ik geloof dat ik ook voor mijn kompaan Peter Van Rillaer spreek als ik zeg: gewoon lezen!”

Hieronder vind je een impressie van de Antwerp Convention 2015 gezien vanuit de kraam van Celtica Publishing!

Totaal aantal afbeelding(en) in deze galerie (klik voor vergroting): 11