Schaduwen over Razmir op cover BKYA!

Cover BKYA december 2020Op de cover van de decemberuitgave van BKYA, de youngadult-editie van de Boekenkrant, prijkt Maika, de hoofdrolspeelster in het fantasyboek Schaduwen over Razmir van Maite Donker.

De afbeelding is ontworpen door Dominik Broniek, die ook de omslagen van de series Drägan Duma van Patty van Delft en De Afgrond van Rolf Österberberg gemaakt. In de oktobereditie van Celtica’s Magazine vind je een uitgebreid interview met Dominik, aangevuld met een aantal afbeeldingen van zijn eerdere werk. Vergeet ook vooral niet te kijken naar de laatste pagina’s van het magazind!

Dominiek heeft Maika precies op de juiste manier uitgebeeld. Juist de beweging in de afbeelding zorgt ervoor dat ze heel realistisch overkomt.

Leuk nieuwtje

Ik kan ook alvast verklappen dat de boekomslag van het slot van het tweeluik Ashan, geschreven door Dirk Warnaar en dat verwacht wordt in de eerste helft van 2021, vormgegeven wordt door Dominik. De afbeelding is in elk geval al klaar, het wachten is nu op de aanpassingen van de schrijver.