Sciencefiction en Fantasy Boekenmarkt op 17 december in Zoetermeer

SF Fantasy BoekenmarktDe Stichting Pugnando Solitudini organiseert op 17 december de Sciencefiction en Fantasy Boekenmarkt, kersteditie. Celtica Publishing is van de partij en wel met Patty van DelftAnna López Dekker en Rianne Lampers. Op de Facebookpagina van de stichting kun je dit evenement vinden met onderstaande boodschap.

Uitnodiging boekenmarkt

De dagen worden korter, de temperatuur daalt en de sfeervolle warme Kerstdagen komen in de buurt!
Naast de vele activiteiten met vrienden en familie is het deze dagen ook fijn om weleens op bank te ploffen met een goed boek en een kop warme chocolademelk! En laten we nu vanuit onze stichting een gloednieuwe Fantasy en Science Fiction Boekenmarkt organiseren!
De kans om voor de Kerstdagen nieuwe Fantasy en Science Fiction boeken aan te schaffen! De markt zal plaatsvinden op zaterdag 17 december (van 12:00 tot 17:00) aan de Bredewater 16 in Zoetermeer.
Grijp deze kans om kennis te maken met onze uitgebreide collectie. Kruip daarnaast in de huid van jouw favoriete auteur door deel te nemen aan onze schrijftrial waarin je zelf leert om jouw eigen verhaal te schrijven!
Zien we jou de 17de? Een ticket voor alleen de boekenmarkt is gratis. Voor deelname aan de schrijftrial bestel je een ticket van 2,50 euro.