Stormachtig Fantasia Fest Leeft!

Rianne LampersVoor het eerst sinds de metingen heeft in de maand juli in Nederland een zomerstorm van ongekende kracht gewoed. Op vrijdag was het nog voorspeld dat het ergste zich tot de kustgebieden zou beperken, maar bij aankomst op het terrein bleek deze voorspelling herzien. Code rood zou zelfs tot in Drenthe reiken! De ochtend was echter warm en droog en nog lang niet zo winderig. Het KNMI kreeg echter helaas gelijk…

Evi F. Verhasselt en Rianne Lampers zijn tot ongeveer drie uur ‘s middags op het terrein gebleven, toen hebben zij de boel ingepakt en zijn op huis aan gegaan. De storm had Zuid en Noord-Holland toen al zwaar in de greep en trok zichtbaar op: de lucht in de verte was onheilspellend en ter hoogte van Zwolle was er geen ontkomen meer aan. Bij Harderwijk stopten zij bij een restaurant aan het Veluwemeer om het ergste af te wachten. Uiteindelijk bereikten zij de thuisbasis van Celtica Publishing zonder kleerscheuren.
Patty van Delft kwam ook zonder kleerscheuren thuis, maar de terugweg was voor haar en haar man Danny nog iets heftiger. Hun woonplaats is Den Haag en rondom Den Haag was het letterlijk een puinhoop!

De zondag was gelukkig heel anders.

Het terrein stroomde al snel vol met publiek dat graag een kijkje in de Schrijverstent kwam nemen. Die tent was gezellig gevuld met Christien Boomsma, Jasper Polane, Annemiek Steur, Hay van den Munchhof, Nienke Pool, Debbie van der Zande en Martijn Lindeboom en natuurlijk Evi F. Verhasselt en Rianne Lampers. Op zaterdag waren Patty van Delft en haar man Danny erbij alsook Cindy Baars (die een boek onder de naam C.D. Perch heeft uitgebracht) en haar redactrice/vriendin Sarah de Waard. Organisator van de Schrijversmarkt op Fantasia Fest was Martijn Bos, die hiermee een leuk initiatief in de markt gezet heeft!

Hieronder wat foto’s die een impressie geven van de Schrijversmarkt. Bij de foto’s staat door wie ze zijn gemaakt.

Totaal aantal afbeelding(en) in deze galerie (klik voor vergroting): 4