Verhalen proeven met Rianne Lampers, 27 juni 2015

Het weekend van 27 en 28 juni 2015 staat in het teken van geluk. In Rotterdam kun je de Geluksroute volgen en op allerlei locaties ontdekken waar mensen gelukkig van worden.

Op zaterdag 27 juni kun je daarom Rianne Lampers vinden in de Bibliotheken Alexanderpolder en Ommoord. Lezers kunnen – onder het genot van een kopje koffie of thee – kennis maken met haar en haar verhalen.

  • Van 10.30 tot 12.00 uur is Rianne aanwezig in de vestiging Alexanderpolder, Jan Bijloostraat 11 (Het Lage Land).
  • Van 13.00 tot 14.30 uur is Rianne aanwezig in de vestiging Ommoord, Briandplaats 21.

Wil je meer weten over de Geluksroute? Het profiel van Rianne Lampers is te vinden onder Geluksbrengers.

Woon je niet in Rotterdam of omgeving? Neem dan een kijkje op Geluksroute voor leuke geluksbrengers en mooie locaties bij jou in de buurt!

Geluksroute Nederland in het kort

De Geluksroute verbindt bewoners van een stad op positieve en inspirerende wijze; met elkaar, met kinderen en ouderen, met winkeliers en horeca. Een lint van Geluksbrengers en Gelukslocaties verbindt de stad van Noord naar Zuid en West naar Oost. En soms wordt er bewust gekozen voor een deelgebied van de stad, zoals in Amsterdam Oost.
Doordat lokale enthousiastelingen het Geluksteam vormen, sluit de Geluksroute precies aan bij wat er leeft in die stad, en wat de mooie lokale initiatieven zijn. Hierbij is “Geluk” als universeel en grensoverschrijdend thema de verbindende factor. Op deze wijze slaan wij een brug in de grote diversiteit die ons land rijk is.