Verschijnt binnenkort: Raaf

Vanaf 4 juli 2018 is Raaf, het eerste boek in de serie Verhalen van de Lacune geschreven door Carine J.A. Maes uit Gierle (België), algemeen verkrijgbaar. Raaf is een sprookjesachtig fantasyverhaal. Hoewel het geschreven is voor volwassenen, zullen jongeren vanaf een jaar of zestien er ook van kunnen genieten. Wat Carine vooral wil met haar verhalen, is mensen bereiken die sprookjes nooit ontgroeid zijn.

De achterflaptekst van Raaf luidt:

Personages die zowel mens als vogel zijn, sprekende katten, bliksemvangers, bijgelovige noorderlingen en een bende wulpse heksen bevolken het universum van Raaf.

Een verloren prins trekt naar het oosten om zijn lotsbestemming te vervullen. Zal hij de tiran van het Oostrijk en zijn handlangster kunnen verslaan? De driehoeksverhoudingen tussen de hoofdrolspelers en de halfslachtige raad van de kater Balderus maken dat een en ander niet volgens plan verloopt…

Raaf is een sprookjesachtige fantasy geschreven voor volwassenen maar zeker ook geschikt voor young adults.

‘Een verhaal vol kleuren en fantastische details. Ik verslond het manuscript, vergat soms bijna dat ik aan het werk was.’
Christien Romp, Tekstfontein

Omslagontwerp

Voor het ontwerpen van de omslag wilde Carine graag gebruik maken van het talent van illustrator Melchior van Rijn. Het is hem goed gelukt om de sprookjesachtige sfeer weer te geven.

Kom op tegen kanker!

Omdat Carine erg begaan is met mensen die kampen met de ziekte kanker, wil zij de royalty’s die zij verdient met de verkoop van Raaf schenken aan een goed doel: Kom op tegen kanker.

Verhalen van de Lacune

Raaf is het eerste boek in wat een tweeluik of mogelijk een drieluik gaat worden.

Wil je alvast een voorproefje lezen? Dat kan hier.