Verschijnt eind april: “De Jaguarkrijger”

Cover De JaguarkrijgerRond 20 april verschijnt De Jaguarkrijger, het eerste boek in de intrigerende fantasytrilogie Kukulkans Meesterplan door Peter Varg.

In De Jaguarkrijger neemt Peter de lezer mee naar het Chili ten tijde van het Pinochet-regime in de jaren 80 van de vorige eeuw. Juan is een jaguarkrijger en magiër van het inheemse volk genaamd de Coya’s. Als er hoog in de Andes twee onthoofde kinderlijkjes gevonden worden, gaat Juan op zoek naar de dader. Tijdens zijn zoektocht raakt hij gewond en moet zich verbergen. Een stem vertelt hem dan dat het einde komt. Zijn jongste dochter Monica moet een waardige Coya-man vinden en zal vervolgens een dochter baren die de wereld en het universum kan redden. Juan ziet het als zijn levensvervulling om deze voorspelling uit te laten komen. Maar dan ontmoet Monica de Belgische Peter…

De Jaguarkrijger is een kleurrijk verhaal over mensen, goden, geestesbeesten, heksen en een scala aan bizarre wezens. Peter Varg creëert een wereld die soms herkenbaar is en soms helemaal niet. Beetje bij beetje zal het plan van Kukulkan, De Gevederde Slang, zich ontvouwen.

Ben je nieuwsgierig geworden? Lees dan hier de proloog en hoofdstuk 1. Je kunt het boek nu alvast bestellen in Celtica’s Webshop.

Totaal aantal afbeelding(en) in deze galerie (klik voor vergroting): 1