Verschijnt in maart 2015: Drägan Duma – Bondgenoten & Verraders

Cover Drägan Duma - Bondgenoten & VerradersZie hier de prachtige, door Dominik Broniek ontworpen cover van Drägan Duma, boek 2 – Bondgenoten & Verraders door Patty van Delft (onderaan vind je de volledige omslag).

In de decembereditie van Celtica’s Maandelijkse Magazine heeft Patty al een tipje van de sluier over haar tweede fantasyroman opgelicht:

De strijd op Drägan Duma is nog lang niet gestreden. Na de laatste afgeslagen aanval van de kwaadaardige Morbiden is hun meester furieus. Nieuwe plannen om de macht over te nemen worden gesmeed.

On dû blaöd aia libermay rât lât dògia tös bida… In de strijd om vrijheid komt het verraad van binnen.

Sinds Jill plotseling in aanraking kwam met haar bijzondere magische vaardigheid, is haar leven op z’n kop komen te staan. Met de overstap naar Drägan Duma heeft ze kunnen ontsnappen aan haar roerige bestaan op aarde en durft ze weer voorzichtig te genieten van het leven. Maar al snel breken er duistere tijden aan op deze parallelle wereld.

Als afstammeling van een drakenridder wacht Jill een grote verantwoordelijkheid. Door de verbintenis met de zwarte draak Libertalia lijkt ze aangewezen om de leidster van Dragon Stone op te volgen. Bij het volk leeft hoop, maar is Jill wel “Zij Die Hoort”, zoals beschreven in de profetieën? Is zij voorbestemd om vrede te brengen op Drägan Duma? Veel tijd om daar bij stil te staan heeft ze niet.

In het tweede deel van deze spannende trilogie volgen gebeurtenissen elkaar razendsnel op. Verlies, moed, verdriet en haar moeilijke relatie met Skylar veranderen het examenjaar van de 16-jarige Jill in een chaotische achtbaan van belevenissen. Een Wijze van het Woud vertelt Jill over een verrader tussen de mensen die zij net geleerd heeft te vertrouwen. Wie in haar omgeving spant samen met de vijand? De strijd tegen de Soulsnatcher en zijn Morbiden barst in alle hevigheid los en onwaarschijnlijke bondgenootschappen moeten worden gesloten om deze oorlog te kunnen overleven. Drägan Duma – Bondgenoten & Verraders van Patty van Delft is een fantasyroman voor young adults die je gelezen wilt hebben!

Ken je de serie nog niet? Lees dan eerst Drägan Duma – Zij Die Hoort, het eerste deel in de Drägan-Dumatrilogie die door de lezers is bekroond met de derde plaats in de Hebban Fantasy Awards 2014.

Drägan Duma – Bondgenoten & Verraders verschijnt in maart 2015. Houd de website of Facebookpagina van Celtica Publishing in de gaten!

Voorintekening
Wil je er zeker van zijn dat je het tweede deel ontvangt direct nadat het gedrukt is? Stuur dan een e-mail aan celtica @ celtica-publishing.nl en vraag om het boek voor je te reserveren. Patty van Delft zal het speciaal voor jou signeren en iedereen die voorintekent, krijgt een speciaal cadeau bij het boek! Wat precies, is nog even een verrassing…

Totaal aantal afbeelding(en) in deze galerie (klik voor vergroting): 3