Verwacht: Drägan Duma, boek 3 – Het Zwarte Kristal

Drägan Duma, boek 3 - Het Zwarte KristalHet was al verklapt op de website van Patty van Delft, maar voor een ieder die het nog niet wist ook hier de aankondiging: vanaf 4 juni 2016 is Drägan Duma, boek 3 – Het Zwarte Kristal overal verkrijgbaar!

Op 4 juni vindt de boekpresentatie plaats in ‘t Drieluik te Den Haag, van 14.00 tot 17.00 uur. Iedereen is welkom, maar het is wel fijn als je aankondigt dat je erbij wilt zijn. Aanmelden kun je doen via het evenement op Facebook, of door een contactmail aan de uitgeverij te sturen.

Kun je niet bij de boekpresentatie aanwezig zijn, maar wil je er zeker van zijn dat jij het boek direct na 4 juni ontvangt, gesigneerd door de schrijfster? Bestel het dan nu alvast in Celtica’s Webshop. Je krijgt er een superleuk cadeautje bij van de schrijfster zelf.

Het Zwarte Kristal is het laatste deel in de populaire fantasytrilogie Drägan Duma van Patty van Delft. Het is een bijzonder verhaal dat draait om vertrouwen, innerlijke kracht, vriendschap en levenslange verbondenheid.

Ken je de trilogie nog niet? Dan is dit je kans om kennis te maken met Jill Drakena, haar draak Libertalia, en al die anderen die maken dat Drägan Duma een wereld is waar je spontaan naartoe zou willen verhuizen!