Verwacht: Ishtar Roodrug en het lot van de wereld

Eind oktober 2012 wordt de vierde titel van Celtica Publishing verwacht: Ishtar Roodrug en het lot van de wereld van Peter van Rillaer. De prachtige cover is ontworpen door illustrator Melchior van Rijn.

Ishtar Roodrug en het lot van de wereld neemt de lezer ver mee terug in de tijd en laat hem kennismaken met de Amazones, Vijfstedenlanders, Atlantanen, en Lemurianen en hun magische creaturen. Het is het verhaal van Ishtar Roodrug. Zij is niet zomaar een Amazone, ze is een Mactans, krijger en huurmoordenaar. Het aannemen van de opdracht om uit te zoeken waarom de magie aan het verdwijnen is, laat haar van het ene avontuur in het andere rollen.

Dit fantasyverhaal gaat over loyaliteit, vriendschap en doorzettingsvermogen, en is geschreven met een vette knipoog naar onze geschiedenis.

Wil je weten wanneer Ishtar Roodrug en het lot van de wereld uitkomt? Vind dan de facebookpagina van Celtica Publishing leuk, volg de uitgeverij op twitter, of vraag via het contactformulier op de hoogte te worden gehouden. Je ontvangt geen nieuwsbrief, maar een ontvangstbevestiging en daarna eenmalig een mail om aan te geven wanneer het zover is.

Totaal aantal afbeelding(en) in deze galerie (klik voor vergroting): 1