De Al-Qaedaconnectie, Deel 2

Wil je dit boek kopen, of heb je het gelezen en wil je een beoordeling geven? Ga dan naar: De Al-Qaedaconnectie, deel 2.

De wereld is in rep en roer. Israël is in het nauw gedreven, de CIA zit bovenop de ontwikkelingen en Nederland wordt onverbiddelijk meegezogen in de geweldsspiraal.

De onbekende groepering de Mohammeds Warriors heeft een nieuwe aanslag in Nederland aangekondigd, maar welk doel hebben ze voor ogen? Het koninklijk huis, het Grachtenfestival, de Westerscheldetunnel? Het is de “denktank”, bestaande uit politie-officier Hans Buurman, NCTB-medewerker Cas van Daelen en Mossadanalist Albert Kooistra, er alles aan gelegen die tweede aanslag te voorkomen.

Al Qaeda’s superterrorist Fahjeed Rashwan speelt echter een duivels spel. Wat is de rol daarin van Rejhana, en van Latif?  En van De Algerijn, de Tsjetjeen en Ismaïl Turkut?

Lees het in het deel 2 van “De Al-Qaedaconnectie”!

 

Diverse

Rolf Österberg heeft een Nederlandse vader en een Zweedse moeder. Hij woonde een deel van zijn leven in Nederland waar hij al jong als vrijwilliger het leger in ging en een aantal jaren doorbracht bij het Korps Commandotroepen. Momenteel is Rolf fulltime schrijver en woont op Bali, Indonesië, maar hij komt nog regelmatig in Nederland.

De Al-Qaedaconnectie, deel 2 verscheen in mei 2014. Het is een beklemmend verhaal, geschreven door de Nederlands-Zweedse thrillerschrijver Rolf Österberg, waarin terrorisme de echte hoofdrol speelt.

In De Al-Qaedaconnectie, deel 1 heb je kunnen lezen wat er zou kunnen gebeuren als Al Qaeda een duister plan heeft om de islamisering wereldwijd versneld door te voeren. Hoewel het soms anders lijkt, is geloof van secundair belang voor terroristische groeperingen als Al Qaeda. Voor hen staat totale onderwerping aan hen en hun interpretatie van Islam en Koran centraal.

Hier kun je alvast een deel van H1 lezen.