Het grote ontwaken

Dit boek is alleen nog verkrijgbaar als e-book. Wil je het e-book kopen, of heb je het gelezen en wil je een beoordeling geven? Ga dan naar: Het grote ontwaken.

Voorkant Het grote ontwakenYvonne Abrahamse is dertig jaar, boekhouder, gelukkig getrouwd en sinds kort moeder van de kleine Danny. Het leven lacht haar toe, totdat ze op een dag een bijna fatale inschattingsfout in het verkeer maakt…

Zeven jaar later ontwaakt Yvonne uit haar coma, om te ontdekken dat voor haar niets meer hetzelfde is. Ze moet vechten om haar onwillige lichaam weer onder controle te krijgen en om te kunnen functioneren in de maatschappij. En dan zijn daar nog de op visioenen lijkende dromen, die ze veel liever niet zou hebben.

Het grote ontwaken is een intrigerende roman over verlies en strijd, doorzettingsvermogen en liefde, waar een bovennatuurlijke, rode draad doorheen geweven zit.

Diverse

Op 24 juni 2014 is de roman Het grote ontwaken verschenen, de derde roman van schrijfster Marian Kramer. Haar eerste, met de titel Eenzame hoogte, kwam in 2010 uit bij Ellesy Relax en het tweede, Ongeschreven akkoorden, werd uitgebracht door CPR.

Het boek is ook verkrijgbaar als grote-letter-uitgave, uitgebracht door Uitgeverij Oorsprong.

Het grote ontwaken is het verhaal van boekhouder Yvonne die haar leven mooi op de rails heeft. Een bijna fataal ongeluk op de snelweg maakt daar een abrupt einde aan. Zeven jaar lang ligt zij in coma en als zij eruit ontwaakt, is niets meer hetzelfde. Revalideren is een moeilijk proces, ze wordt geplaagd door onverklaarbare visioenen, en als ze weer in “de buitenwereld” terechtkomt, kan ze niet direct voor zichzelf zorgen en komt weer bij haar ouders thuis te wonen. Die vinden het maar niets als Yvonne inwonende thuishulp wordt voor mevrouw Aartsen, een hulpbehoevende, oude vrouw die helemaal alleen in een groot huis in Oostvoorne woont. Voor Yvonne is het echter dé kans om weer enigszins zelfstandig te zijn. Bij de oude dame thuis maakt ze kennis met de onuitstaanbare Maurice, de op geld beluste kleinzoon van mevrouw Aartsen die zij al eerder in een visioen gezien heeft…

Hier kun je alvast een voorproefje lezen.