Home Paradijs

Wil je dit boek kopen, of heb je het gelezen en wil je een beoordeling geven? Ga dan naar: Home Paradijs.

Home Paradijs 3DNa haar heupfractuur besluiten Marie en haar vrijgezelle zus Elodie om naar een verzorgingshuis te gaan. Zij vinden een geschikte plek in de rand van Brussel, dicht bij de woning van Maries kinderen. Zo hopen ze zelf nog te kunnen genieten zonder hen tot last te zijn.

De zorgvilla Home Paradijs voldoet aan al hun wensen. Maar hoe langer ze er verblijven hoe meer zij ontdekken dat ze met  open ogen in de armen gelopen zijn van ouderenuitbuiters. Kan iemand hen nog helpen om uit dit web te geraken?

Home Paradijs is gedeeltelijk gebaseerd op waargebeurde feiten. Het laat je meeleven met ouderen en ondergaan wat zij meemaken. Misschien helpt hun ervaring ons bij het goed plannen van een zo onbezorgd mogelijke oude dag.

* * *

De schrijfster vindt wat zij schrijft belangrijker dan wie het schrijft. Daarom gebruikt zij een pseudoniem. Knisper Fogata staat voor “knisperend houtvuur”. Rond het brandende hout worden verhalen verteld en kan men wegdromen. Zo wil zij zijn; als een gezellig kampvuur dat mensen aantrekt en uitnodigt om rustig van elkaar te genieten.

DIVERSE

Het debuut bij CPR van Knisper Fogata, Home Paradijs, is op 15 april 2022 verschenen. Het boek is beschikbaar bij iedere (internet)boekhandel en natuurlijk via Celtica’s Webshop, zowel als paperback en e-book.

Knisper Fogata schrijft voor een volwassen lezerspubliek.