Ashan, Deel II – De strijd

Wil je dit boek kopen, of heb je het gelezen en wil je een beoordeling geven? Ga dan naar: Ashan, Deel II – De strijd.

Ashan deel II 3DAshan slaagt erin om samen met de zijnen een goed leven op te bouwen in de derde ring van de Stad. Toch hangt er een donkere wolk boven he

Zijn verleden als de rijke erfgenaam Belim Parsis achtervolgt hem en hij beseft dat het een kwestie van tijd is voor de strijd zal losbarsten.

Ondertussen levert zijn zus Salvia een strijd met zichzelf. Haar liefde voor Hafed staat lijnrecht tegenover de gelofte die ze aflegde aan de Moeder-Overste om de tempel te dienen. Zal haar hart het winnen? Of vindt ze haar ware roeping?

De strijd, het slot van het tweeluik Ashan, speelt zich zowel in het innerlijke als uiterlijke leven af. Gedreven door moed en een onwrikbaar geloof in een betere wereld, vechten broer en zus Parsis zich een weg door het leven.

 

Diverse

De strijd is het slot van het tweeluik Ashan. Het boek is op 8 juli 2021 verschenen, zowel in paperback als e-book.

Ashan van Dirk Warnaar is een avontuurlijk fantasyverhaal zonder magie of goden, maar het is wel gesitueerd in een imaginaire wereld Het verhaal is geschikt voor young adults en volwassenen.

Wil je alvast een voorproefje? Lees dan hier de proloog t/m een deel van Hoofdstuk 2.

De cover is ontworpen door Dominik Broniek.CCC 2de plaats De strijd

 

2DE PLAATS CELTICA’S COVER COMPETITIE 2021

In januari 2022 werd de meest aansprekende boekomslag van 2021 gekozen. De strijd, gemaakt door Dominik Broniek, behaalde de tweede plaats.