Boek 1 – Leila, Het begin

Wil je dit boek kopen, of heb je het gelezen en wil je een beoordeling geven? Ga dan naar:
De Afgrond – Boek 1 – Leila, Het Begin

Na duizend jaar dreigt de aarde opnieuw aan het Kwaad ten onder te gaan. De enige die het tij kan keren, is Leila. Zij is de nieuwe Hogepriesteres, maar heeft haar Gaven nog niet heeft ontwikkeld. Hiervoor moet zij zo snel mogelijk de Elfenkoningin Dania zien te bereiken.

Leila wordt op haar tocht begeleid door de magische kat Tess en de moordenaar Orvan. Valiant, de broer van Dania, gaat vanuit het Elfenrijk samen met vertegenwoordigers van Gnomen en Trollen op pad om Leila te vinden en op haar tocht bij te staan.

Gesteund door Suru, de God van het Vuur, en de Profeet Zorc met zijn horde Gwargs, doet de godin van het Kwaad er intussen alles aan te voorkomen dat de Leila de Elfenkoningin zal bereiken.

In het eerste deel van de epische serie De Afgrond volgen we moordenaar Orvan en het meisje Leila, de Profeet Zorc met zijn Gwargs en de groep Valiant op hun afzonderlijke reizen. Bovendien mengen de goden en de Sneeuwdraken zich steeds meer in de onvermijdelijke strijd tussen Goed en Kwaad.

Diverse

Van Rolf Österberg (pseudoniem) verscheen in 2014 bij CPR, De Al-Qaedaconnectie, een spannende thriller in twee delen over terrorisme en de pogingen tot bestrijding ervan. De thrillers die Rolf schrijft zijn bijzonder realistisch en passen daarom uitstekend in het fonds van CPR. Ze getuigen van een scherp inzicht en veel kennis van de zaken waar hij over schrijft.

Rolfs schrijft echter het liefst fantasy. Hij hoopt met De Afgrond, boek 1 – Leila, het begin, het eerste deel van een cyclus die meerdere boeken in beslag zal nemen (eerder uitgebracht onder een ander pseudoniem), de lezer net zo te kunnen overtuigen als met zijn thrillers.

De Afgrond, boek 1 – De Afgrond is zowel geschikt voor young adults als voor een volwassen lezerspubliek.

Voor degenen die denken “Die titel ken ik al, maar dan van een andere schrijfster!” – hebben daar gelijk in. Het boek is eerder als e-book uitgebracht. Op aanraden van anderen had Rolf ervoor gekozen zijn fantasy en thrillers onder verschillende namen uit te brengen, iets waar Celtica Publishing het niet mee eens is. Het verhaal is door de redactie goed onder handen genomen en deze eerste papieren uitgave verschilt dan ook danig van het e-book.

Het eerste deel van De Afgrond is sinds 7 december 2014 overal verkrijgbaar, maar natuurlijk kun je in Celtica’s Webshop een exemplaar bestellen. Celtica Publishing neemt een deel van de verzendkosten voor haar rekening.

Leila, het begin is ook als e-book te koop via elke internetboekhandel die e-books aanbiedt én via Celtica’s Webshop.

De prachtige cover is ontworpen door Dominik Broniek, die eerder al de cover van Drägan Duma – Zij Die Hoort voor Celtica Publishing heeft ontworpen.

Wil je alvast een voorproefje? Lees dan hier hoofstukken 1 tot en met 5.

Totaal aantal afbeelding(en) in deze galerie (klik voor vergroting): 1