Boek 2 – De Chaos

Wil je dit boek kopen, of heb je het gelezen en wil je een beoordeling geven? Ga dan naar:
De Afgrond – Boek 2 – De Chaos

Leila overleeft ternauwernood de aanval van een colosses, een éénogige reuzeninktvis gecreëerd door Shirah, de Godin van het Kwade. Marsa, de Godin van de Zee, biedt Leila onderdak op het vlaggenschip van de Zwarte Piraten om haar Energie aan te vullen. Daar sluit zij vriendschap met Narija.

Op het land zet de groep Valiant de zoektocht naar Leila voort, evenals Orvan met Dongor, Jantha en Ardanus. Shirahs invloed groeit. Ze bespeelt Valiant en leidt Zorc, die dood en verderf zaaiend richting de zee trekt met zijn Gwargs. Er lijkt zelfs een gevaarlijk verbond te ontstaan tussen de Gwargs en de Sandakar.

Kan de Godin van het Goede nog iets betekenen, of is haar rol uitgespeeld? En waar staan de Sneeuwdraken? Zal Lydia de drang om zich met een Zwarte Draak te verbinden kunnen weerstaan? Is Leila wel opgewassen tegen het steeds sterker wordende Kwaad?

Wat gedurende het verhaal steeds duidelijker wordt, is dat de aarde in chaos verkeert…

Diverse

Rolf Österberg (pseudoniem) schrijft zowel fantasy als thrillers. CPR bracht in 2014 het tweeluik De Al-Qaedaconnectie uit, een spannende thriller over terrorisme en de pogingen tot bestrijding ervan. In 2015 verscheen Het Oslo-virus, dat los gelezen kan worden, maar waarin de rode draad van Al Qaeda verdergaat. Rolfs thrillers zijn bijzonder realistisch en passen daarom uitstekend in het fonds van CPR. Ze getuigen van een scherp inzicht en veel kennis van de zaken waar hij over schrijft.

Rolf schrijft echter het liefst fantasy. Zijn epos De Afgrond is een serie die meerdere boeken in beslag zal nemen en is zowel geschikt voor young adults als voor een volwassen lezerspubliek.

De Afgrond – Boek 2 – De Chaos is het vervolg op Leila, Het Begin. Het boek is sinds 22 februari 2016 verkrijgbaar in iedere (internet)boekhandel, maar natuurlijk kun je ook in Celtica’s Webshop bestellen. Celtica Publishing neemt een deel van de verzendkosten voor haar rekening.

De Chaos is ook als e-book te koop via elke internetboekhandel die e-books aanbiedt én via Celtica’s Webshop.

De prachtige cover is ontworpen door Dominik Broniek.

Wil je alvast een voorproefje? Lees dan hier de eerste 25 bladzijden.

Totaal aantal afbeelding(en) in deze galerie (klik voor vergroting): 1