Boek 3 – De Verbanning

Wil je dit boek kopen, of heb je het gelezen en wil je een beoordeling geven? Ga dan naar:
De Afgrond, Boek 3 – Verbanning

Terwijl het voor Leila steeds moeilijker wordt om vanuit het zuiden Elfenkoningin Dania te bereiken, trekken de legers van Shirah, de Godin van het Kwaad, op naar Erdal. Shirah krijgt steeds meer grip op Dania’s broer Valiant, die ervan overtuigd is dat juist zij de lang verwachte Hogepriesteres is.

De Godin van de Zee kan zich niet langer afzijdig houden. Zij stuurt Tun en Esmi naar Leila en laat de overgebleven Sandakarkrijgers door de vloot van de Zwarte Piraten opnemen om hen in het noorden aan de Witte Piraten over te geven.

Zullen de Sneeuwdraken zich achter Leila scharen, of zullen zij zich afzijdig houden in de onvermijdelijke strijd? Zal Valiant tot bezinning komen en begrijpen dat hij de Godin van het Kwaad naar Dania begeleidt? Gaat het Orvan lukken om Leila te vinden en haar te beschermen in haar strijd tegen het kwaad?

Diverse

Rolf Österberg (pseudoniem) schrijft het liefst fantasy, maar is ook actief als thrillerschrijver. CPR heeft inmiddels drie thrillers van Rolf uitgebracht: het tweeluik De Al-Qaedaconnectie, deel 1 & 2, Het Oslo-virus en De Zaak. En er staat een vierde thriller in de planning.

De Verbanning is het derde boek in de serie De Afgrond. De serie gaat vijf boeken beslaan en aangezien Rolf zich fulltime met schrijven bezighoudt, zal het vierde deel niet lang op zich laten wachten! De Afgrond is zowel geschikt voor young adults als voor een volwassen lezerspubliek.

De Verbanning is het vervolg op Leila, Het Begin (boek 1) en De Chaos (boek 2). Het is sinds maart 2017 verkrijgbaar in Celtica’s Webshop en in iedere (internet)boekhandel, maar natuurlijk kun je ook in Celtica’s Webshop een  exemplaar bestellen. Celtica Publishing neemt een deel van de verzendkosten voor haar rekening.

Dominik Broniek heeft – net als van de voorgaande delen – het ontwerp van de prachtige cover op zich genomen.

Wil je alvast een voorproefje? Lees dan hier hoofdstuk 1 t/m deel hoofdstuk 3.