Boek 4 – Het Verraad

Wil je dit boek kopen, of heb je het gelezen en wil je een beoordeling geven? Ga dan naar: De Afgrond, Boek 4 – Het Verraad.

De ontmoeting met een Gwargvrouw die over negatieve Energie beschikt, zorgt voor verwarring bij Leila en haar groep. Is deze vrouw te vertrouwen? Dient zij het Kwade, of toch het Goede?

De Elf Dalarna krijgt de opdracht een Drakenmes uit een grot te halen. Vervolgens reist zij met de mastodonten onder leiding van de matriarch verder om zich, net als IJsbaron Isidor met Jagran en Dongor, uiteindelijk bij de Hogepriesteres aan te sluiten.

Orvan heeft Tess gevonden. Hij kan bijna niet wachten tot hij weer bij Leila is, maar hij raakt eerder verder van haar vandaan, dan dat hij haar nadert. Samen met Fabiana en een aantal Elfen die het beleg van Erdal hebben overleefd, begeleidt hij in opdracht van Tess de Gwargvrouw naar de Afgrond. Waarom, is hem een raadsel. Onderweg krijgen ze het aan de stok met vijandige Trollen.

Intussen geniet Shirah van haar overwinningen. Terwijl zij heimelijk de God Borsos inpalmt, rukken haar legers steeds verder op. Als zij zelfs de Assaya in weet te zetten, lijkt niets haar meer in de weg te staan om de Nieuwe Orde te vestigen…

Diverse

Rolf Österberg (pseudoniem) schrijft het liefst fantasy, maar is ook actief als thrillerschrijver. CPR heeft inmiddels drie thrillers van Rolf uitgebracht: het tweeluik De Al-Qaedaconnectie, deel 1 & 2Het Oslo-virus en De Zaak. En er staat een vierde thriller in de planning.

Het Verraad is het vierde boek in de serie De Afgrond. De serie gaat vijf boeken beslaan en het slot wordt in de zomer van 2018 verwacht. De Afgrond is zowel geschikt voor young adults als voor een volwassen lezerspubliek.

Wil je alvast een voorproefje? Dat kan! Lees hier: H1 en een deel van H2.

Het Verraad is vanaf eind december 2017 verkrijgbaar in Celtica’s Webshop en in iedere (internet)boekhandel.

Dominik Broniek heeft – net als van de voorgaande delen – het ontwerp van de prachtige cover op zich genomen.