Boek 1 – Zij Die Hoort (hardcover)

Heb je dit boek gelezen? Deel dan je leeservaring door hier in de webshop een beoordeling achter te laten:
Drägan Duma, Boek 1 – Zij Die Hoort (hardcover).

Zij Die Hoort (hardcover)Bloed tegen de autoruit… De nachten van Jill worden geteisterd door een nachtmerrie over het ongeluk waarbij ze haar moeder verloor. Haar vader heeft ze nooit gekend.

In de nacht van haar zestiende verjaardag ziet ze buiten de schim van een draak. Ervan overtuigd dat ze droomt, gaat ze ernaartoe en ontmoet de Drägannymare Jordian, een drakenridder uit Drägan Duma. In die parallelle wereld zijn draken een verbond met de mensen aangegaan om de kwaadaardige Morbiden het hoofd te bieden.

Jill blijkt door haar bloedlijn van vaders kant voorbestemd te zijn om in Drägan Duma opgeleid te worden tot Drägannymare. Ze krijgt slechts een paar dagen de tijd om te beslissen of ze dit werkelijk gaat doen.

Verward blijft ze achter. Moet ze alles wat ze kent achter zich laten en de overstap maken naar het onbekende Drägan Duma?

Zij Die Hoort is het eerste deel van de meeslepende trilogie Drägan Duma, een vreemde wereld waar een grote verantwoordelijkheid op Jills schouders gelegd wordt.

Zij die hoort is een geweldig boek. Het neemt je daadwerkelijk mee naar een wereld met magie, helden en draken.
–  Hebban

Een rollercoaster aan emoties, een lach en een traan op het gepaste moment; Patty laat je alles tot in je woonkamer mee voelen en beleven.
– Books & Tea Corner

Patty van Delft heeft met Drägan Duma een wereld gecreëerd waar je heen wilt, waarvan je wilt geloven dat hij bestaat.
– The Bookbabe

* * *

Het debuut uit 2014 van de Haagse schrijfster Patty van Delft is nu eindelijk ook verkrijgbaar als een hardcover! In deze prachtige uitgave vind je het eerste deel van de meeslepende trilogie Drägan Duma, aangevuld met een landkaart voorin het boek getekend door Patty van Delft. Bovendien bevat het boek vijf zwartwit illustraties van de hand van Dominik Broniek die ook de cover heeft ontworpen.

In Zij Die Hoort spelen verdriet en verlies, maar vooral ook vriendschap en heldhaftigheid een grote rol. Ver van de haar bekende wereld ontdekt de zestienjarige Jill wie ze werkelijk is.

Diverse

Wil je een gesigneerd exemplaar van de hardcoveruitgave van Drägan Duma – Zij Die Hoort? Vraag erom in het opmerkingenveld bij je bestelling!

Drägan Duma – Zij Die Hoort is ook beschikbaar als paperback en als e-book.

Wil je alvast een voorproefje lezen? Klik dan op de link van dit inkijkexemplaar van Zij Die Hoort, hardcover.

De serie Drägan Duma is geschreven voor young adults vanaf veertien jaar, maar is ook zeker een aanrader voor volwassenen.