Boek 2 – Bondgenoten & Verraders (hardcover)

Wil je dit boek kopen, of heb je het gelezen en wil je een beoordeling geven? Ga dan naar:
Drägan Duma – Boek 2 – Bondgenoten & Verraders (hardcover)

DD2 hardcoverIn de strijd om vrijheid komt het verraad van binnen…

Na de laatste afgeslagen aanval van de Morbiden is hun meester furieus.

Nieuwe plannen om de macht over te nemen worden gesmeed en al snel breken er duistere tijden aan op de parallelle wereld.

Jill lijkt aangewezen om de leidster van Dragon Stone op te volgen, maar is zij wel Zij Die Hoort, zoals beschreven in de profetieën?

Een Wijze van het Woud vertelt haar over een verrader tussen de mensen die zij net geleerd heeft te vertrouwen.

Wie in haar omgeving spant er samen met de vijand?

De strijd tegen de Soulsnatcher en zijn Morbiden barst in alle hevigheid los en onwaarschijnlijke bondgenootschappen moeten worden gesloten om deze oorlog te kunnen overleven.

In het tweede deel van Patty van Delfts meeslepende trilogie Drägan Duma volgen gebeurtenissen elkaar razendsnel op in een chaotische achtbaan van belevenissen.

Met Bondgenoten & Verraders zet van Delft weer een prachtige wereld neer waar iedereen wel een paar nachtjes zou willen doorbrengen. – Fantasywereld.nl

De sprookjesachtige wereld van Drägan Duma wordt reëel vormgegeven: leefwijze, normen en waarden, raadselachtige profetieën en zelfs een oorspronkelijke taal. Een sterk vervolgdeel. – NBD Biblion

Wauw wat een boek! – Boekenbijlage.nl

* * *

Het tweede boek in de Drägan Duma trilogie van de Haagse schrijfster Patty van Delft is nu ook verkrijgbaar als geïllustreerde hardcover! Deze speciale uitgave is aangevuld met een landkaart voor in het boek, getekend door Patty van Delft. Net als in de hardcover van boek 1, bevat dit boek vijf zwartwit illustraties van de hand van Dominik Broniek, de ontwerper van de prachtige cover.

Bondgenoten & Verraders is het tweede deel in de meeslepende fantasytrilogie, waarin vooral het verlies van vertrouwen en hoe daarmee om te gaan, de hoofdrol speelt. Daarnaast leert Jill de waarde van echte vriendschap kennen.

Diverse

Wil je een gesigneerd exemplaar van Drägan Duma – Bondgenoten & Verraders (hardcover)? Vraag erom in het opmerkingenveld bij je bestelling!

Drägan Duma – Bondgenoten & Verraders is ook beschikbaar als paperback en als e-book.

De serie Drägan Duma is geschreven voor young adults vanaf veertien jaar, maar is ook zeker een aanrader voor volwassenen.