Boek 3 – Het Zwarte Kristal (hardcover)

Wil je dit boek kopen, of heb je het gelezen en wil je een beoordeling geven? Ga dan naar:
Drägan Duma, Boek 3 – Het Zwarte Kristal (hardcover)

Goud en Zilver, samen verbonden…

Jill en Skylar hebben alles achter zich gelaten om in de Buitenwereld het Zwarte Kristal te vernietigen, het duistere object dat de mens op Drägan Duma verbindt aan de kwaadaardige magiër Morbiston. Met slechts een handvol aanwijzingen staan ze aan het begin van een avontuur in een wereld waar magie ongewenste aandacht trekt. En hoe verberg je draken op een plaats waar mythische wezens niet langer voorkomen?

Terwijl de magiër en zijn Morbiden op Drägan Duma nog altijd dood en verderf zaaien, begint voor Jill en Skylar een race tegen de klok.

De onstabiele verbinding teistert de Buitenwereld en tegenslagen maken de missie nog moeilijker dan verwacht. Volgens de profetie kan Morbiston alleen voorgoed worden verslagen door magie in vertrouwen te bundelen. Maar Jill raakt gaandeweg zelfs het vertrouwen in zichzelf kwijt.

Kan zij haar twijfels opzijzetten om een einde te maken aan Morbistons duistere macht?

~~~~

Het einde van dit verhaal was prachtig, bitterzoet en past perfect bij de rest van de trilogie. Mocht je de serie nog steeds niet gelezen hebben, wacht dan niet langer want de boeken zijn echt steengoed! – Nienkes Kinderboekenblog 

Wat een mooie reeks boeken, wat een fantastische schrijfstijl. Dit wordt flink afkicken. – Goodreads.com

Ik heb genoten van deze trilogie. Als je van draken houdt en van goede fantasy is deze reeks een absolute must read! – Boekenvirus

Diverse

Het is zover: sinds 25 november 2019 is Drägan Duma – Het Zwarte Kristal (hardcover) algemeen verkrijgbaar! Hiermee is de trilogie ook in geïllustreerde hardcover compleet. Wil je een voorproefje lezen? Lees dan hier de Proloog en een deel van Hoofdstuk 2.

Wil je een gesigneerd exemplaar van Drägan Duma – Het Zwarte Kristal (hardcover) ontvangen? Vraag erom in het opmerkingenveld bij je bestelling!

Drägan Duma – Het Zwarte Kristal is ook beschikbaar als paperback en als e-book.

De serie Drägan Duma is geschreven voor young adults vanaf veertien jaar, maar is ook zeker een aanrader voor volwassenen.

Totaal aantal afbeelding(en) in deze galerie (klik voor vergroting): 2