Boek 4 – Een Onbreekbare Band (hardcover)

Wil je dit boek kopen, of heb je het gelezen en wil je een beoordeling geven? Ga dan naar:
Drägan Duma, Boek 4 – Een Onbreekbare Band (hardcover)

Voorkant Een Onbreekbare Band HC 3DUit de as van onze vernietigde levens zullen wij herrijzen, sterker dan ooit tevoren…

De draken zijn gevlucht uit de Buitenwereld. Helaas wordt hun nieuwe wereld verscheurd door strijd met de Morbiden en uit wanhoop gaan ze een verbond aan met de mens om gezamenlijk de vijand het hoofd te bieden.

De avontuurlijke Feniksa Drakena groeit met haar twee broers op in Slot Silverfang. Haar familie behoort tot de machtigste ter wereld en zij wordt vanaf haar geboorte voorbereid om als vrouwe over het Slot en de bijbehorende landerijen te heersen.
Ze kan zich echter slechts met moeite in haar rol schikken. Hunkerend naar vrijheid zet ze zich af tegen haar ouders.

Dan wordt Feniksa uitgekozen om zich te verbinden met Danaleth, een groene draak, en ze grijpt haar kans op ontsnapping naar de Drägannymarai met beide handen aan.
Maar ook drakenridders hebben verantwoordelijkheden en plichten. En wanneer deze botsen met de loyaliteit aan haar familie, komt zij voor een haast onmogelijke keuze te staan…

~~~

Een Onbreekbare Band speelt zich 330 jaar voor de Drägan Duma trilogie af. Het is een verhaal over moeilijke keuzes, angst voor het onbekende, diepe banden aangaan en een wanhopige strijd om te overleven.

Diverse

De meeslepende fantasytrilogie van de Haagse schrijfster Patty van Delft eindigde met Het Zwarte Kristal, maar toch bleef er iets knagen: hoe kwam toch ooit die band tussen mens en draak tot stand? Dat lees je in dit boek.

De serie Drägan Duma is vooral bedoeld voor young adults vanaf veertien jaar, maar is ook zeker een aanrader voor volwassenen met een voorkeur voor fantasy. Wil je misschien een voorproefje? Dan kun je hier alvast de proloog en hoofdstuk 1 lezen.

Wil je een gesigneerd exemplaar van Drägan Duma – Een Onbreekbare Band (hardcover) ontvangen? Vraag erom in het opmerkingenveld bij je bestelling!

Drägan Duma – Een Onbreekbare Band is sinds 28 juli beschikbaar en is ook verkrijgbaar als paperback en als e-book.

Ook deze prachtige cover is van de hand van Dominik Broniek.