Drägan Duma – De Vergeten Verhalen (hardcover)

Wil je dit boek kopen, of heb je het gelezen en wil je een beoordeling geven? Ga dan naar:
Drägan Duma, Boek 3 – De Vergeten Verhalen (hardcover)

Voorkant De Vergeten VerhalenDe Vergeten Verhalen is een bundel voor de echte Drägan Duma fan! Deze gelimiteerde uitgave bevat tien verhalen die dieper ingaan op gebeurtenissen uit de serie. Zo geven sommige verhalen extra achtergrondinformatie of juist een heel andere kijk op belangrijke gebeurtenissen.

In “Keuze” lees je hoe en waarom de keuze van een draak voor een bepaalde drakenridder wordt gemaakt.

“Belofte” vertelt het verhaal van Rune en Keylard, de vader van Jill, en is een verhaal over echte vriendschap.

En in “De Vergeten Profetie” komt Dyasto een wel heel interessant document tegen…

Alle verhalen worden tevens opgeluisterd door illustraties gemaakt door de schrijfster zelf. De boeken in deze oplage zijn genummerd en gesigneerd.

Een verzamelobject met uren leesplezier!

Diverse

Met haar serie Drägan Duma heeft Patty van Delft een bijzondere parallelle wereld geschapen, die bestaat naast die van ons. Het is een wereld waarvan menig lezer heeft aangegeven dat hij er graag zou willen verdwalen. Patty verstaat de kunst om je mee te nemen op reis, naar een wereld waar mensen en draken een verbond met elkaar zijn aangegaan.

De Vergeten Verhalen is een zwartwit geïllustreerde verhalenbundel die je de gelegenheid geeft ook met andere personages uit de Drägan Duma serie mee te leven. Alle illustraties in het boek zijn van de schrijfster zelf. De bundel is uitgevoerd als hardcover en er verschijnen slechts 300 exemplaren van. Ben jij fan van deze geweldige wereld? Wees er dan snel bij!

Je kunt de verhalenbundel, die sinds 26 juni verkrijgbaar is, alleen kopen via de schrijfster zelf en via Celtica Publishing. Wil je dat Patty van Delft het boek op jouw naam signeert? Vraag er dan om in het opmerkingenveld bij je bestelling.

Vanaf 29 november 2021 is De Vergeten Verhalen algemeen verkrijgbaar als e-book.

De serie Drägan Duma is geschreven voor young adults vanaf ongeveer veertien jaar, maar is ook zeker een aanrader voor volwassenen.

Wil je alvast iets van het boek zien? Bekijk dan hier het inkijkexemplaar.