Boek 1 – Zij Die Hoort

Heb je dit boek gelezen? Deel dan je leeservaring door hier een beoordeling achter te laten: 
Drägan Duma – Boek 1 – Zij Die Hoort

Bloed tegen de autoruit…

De nachten van Jill worden regelmatig geteisterd door een nachtmerrie over het ongeluk waarbij ze haar moeder verloor. Haar vader heeft ze nooit gekend.

In de nacht nadat ze zestien is geworden, schrikt Jill wakker. Ze gaat naar het slaapkamerraam en ziet buiten de schim van een draak! Ervan overtuigd dat ze droomt, gaat ze ernaartoe en ontmoet de Drägannymare Jordian, een drakenridder uit Drägan Duma. In die parallelle wereld zijn draken een verbond met de mensen aangegaan om de kwaadaardige Morbiden het hoofd te bieden.

Jill blijkt door haar bloedlijn van vaders kant voorbestemd te zijn om in Drägan Duma opgeleid te worden tot Drägnnymare. Ze krijgt slechts een paar dagen de tijd om te beslissen of ze dit werkelijk gaat doe

Verward blijft ze achter. Moet ze alles wat ze kent achter zich laten en de overstap maken naar het onbekende Drägan Duma?

Zij Die Hoort is het eerste deel van de meeslepende fantasytrilogie Drägan Duma, een vreemde wereld waar een grote verantwoordelijkheid op Jills schouders gelegd wordt.

De Haagse schrijfster Patty van Delft debuteert met Zij Die Hoort, het eerste deel van de meeslepende trilogie Drägan Duma. In Zij Die Hoort spelen verdriet en verlies, maar vooral ook vriendschap en heldhaftigheid een grote rol. Ver van de haar bekende wereld ontdekt de zestienjarige Jill wie ze werkelijk is.

Diverse

Drägan Duma – Zij Die Hoort is sinds14 april 2014 beschikbaar via elke (internet)boekwinkel, maar natuurlijk kun je hier een (op verzoek gesigneerd) exemplaar bestellen via Celtica’s webshop.

Zij Die Hoort is ook verkrijgbaar als e-book bij iedere internetboekhandel die e-books aabiedt én via Celtica’s Webshop.

Wil je alvast een voorproefje lezen? Dat kan! Lees dan hier de proloog en het eerste hoofdstuk .

De serie Drägan Duma is geschreven voor young adults – vooral meisjes – vanaf veertien jaar, maar is ook zeker een aanrader voor volwassenen.

De cover is ontworpen door Dominik Broniek.

Totaal aantal afbeelding(en) in deze galerie (klik voor vergroting): 1