Boek 2 – Bondgenoten & Verraders

Wil je dit boek kopen, of heb je het gelezen en wil je een beoordeling geven? Ga dan naar:
Drägan Duma – Boek 2 – Bondgenoten & Verraders

In de strijd om vrijheid komt het verraad van binnen…

Na de laatste afgeslagen aanval van de Morbiden is hun meester furieus. Nieuwe plannen om de macht over te nemen worden gesmeed.

Met de overstap naar Drägan Duma is Jill ontsnapt aan haar roerige bestaan op aarde. Ze durft weer voorzichtig te genieten van het leven, maar al snel breken er duistere tijden aan op deze parallelle wereld.
Jill lijkt aangewezen om de leidster van Dragon Stone op te volgen, maar is zij wel Zij Die Hoort, zoals beschreven in de profetieën? Een Wijze van het Woud vertelt haar over een verrader tussen de mensen die zij net geleerd heeft te vertrouwen. Wie in haar omgeving spant er samen met de vijand?

De strijd tegen de Soulsnatcher en zijn Morbiden barst in alle hevigheid los en onwaarschijnlijke bondgenootschappen moeten worden gesloten om deze oorlog te kunnen overleven.

In het tweede deel van Patty van Delfts spannende trilogie Drägan Duma volgen gebeurtenissen elkaar razendsnel op. Verlies, moed, verdriet en haar moeilijke relatie met Skylar veranderen het examenjaar van de zestienjarige Jill in een chaotische achtbaan van belevenissen.

Bondgenoten & Verraders is het tweede deel in de meeslepende fantasytrilogie Drägan Duma van de Haagse schrijfster Patty van Delft. Vooral het verlies van vertrouwen en hoe daarmee om te gaan, speelt in dit deel een hoofdrol. Daarnaast leert Jill de waarde van echte vriendschap kennen.

Diverse

Drägan Duma – Bondgenoten & Verraders is sinds 16 maart 2015 beschikbaar via elke (internet)boekwinkel, maar natuurlijk kun je in Celtica’s Webshop een (al dan niet gesigneerd) exemplaar bestellen.

Bondgenoten & Verraders is ook als e-book te koop via elke internetboekhandel die e-books aanbiedt én via Celtica’s Webshop.

Wil je alvast een voorproefje lezen? Dat kan! Lees hier de proloog tot en met een deel van het tweede hoofdstuk.

De serie Drägan Duma is vooral bedoeld voor young adults vanaf veertien jaar, maar is ook zeker een aanrader voor volwassenen met een voorkeur voor fantasy.

De prachtige cover is ook deze keer ontworpen door Dominik Broniek.

Totaal aantal afbeelding(en) in deze galerie (klik voor vergroting): 1