Boek 3 – Het Zwarte Kristal

Wil je dit boek kopen, of heb je het gelezen en wil je een beoordeling geven? Ga dan naar:
Drägan Duma, Boek 3 – Het Zwarte Kristal

Goud en Zilver, samen verbonden…

Jill en Skylar hebben alles achter zich gelaten om in de Buitenwereld het Zwarte Kristal te vernietigen, het duistere object dat de mens op Drägan Duma verbindt aan de kwaadaardige magiër Morbiston.
Met slechts een handvol aanwijzingen staan ze aan het begin van een avontuur in een wereld waar magie ongewenste aandacht trekt. En hoe verberg je draken op een plaats waar mythische wezens niet langer voorkomen?

Terwijl de magiër en zijn Morbiden op Drägan Duma nog altijd dood en verderf zaaien, begint voor Jill en Skylar een race tegen de klok.
De onstabiele verbinding teistert de Buitenwereld en tegenslagen maken de missie nog moeilijker dan verwacht.

Volgens de profetie kan Morbiston alleen voorgoed worden verslagen door magie in vertrouwen te bundelen. Maar Jill raakt gaandeweg zelfs het vertrouwen in zichzelf kwijt.
Kan zij haar twijfels opzijzetten om een einde te maken aan Morbistons duistere macht?

Het Zwarte Kristal is het laatste deel in de meeslepende fantasytrilogie van de Haagse schrijfster Patty van Delft. Het is het einde van een bijzonder verhaal dat draait om vertrouwen, innerlijke kracht, vriendschap en levenslange verbondenheid.

Diverse

Drägan Duma – Het Zwarte Kristal is sinds 6 juni 2016 beschikbaar via elke (internet)boekwinkel, maar natuurlijk kun je in Celtica’s Webshop een (al dan niet gesigneerd) exemplaar bestellen.

Drägan Duma – Het Zwarte Kristal is ook als e-book te koop via elke internetboekhandel die e-books aanbiedt én via Celtica’s Webshop.

De serie Drägan Duma is vooral bedoeld voor young adults vanaf veertien jaar, maar is ook zeker een aanrader voor volwassenen met een voorkeur voor fantasy. Wil je misschien een voorproefje? Dan kun je hier alvast de proloog tot en met een deel van H2 lezen.

De prachtige cover is ook deze keer ontworpen door Dominik Broniek.