Boek 2 – De horden van Behemoth

Wil je dit boek kopen, of heb je het gelezen en wil je een beoordeling geven? Ga dan naar:
De erfgenaam van Herlewinne, Boek II – De horden van Behemoth

Na de vernietiging van Koes vervolgen de Behemothen hun veroveringstocht. Aanvoerder Ghol Temalog heeft zijn zinnen gezet op het rijke Waegland. Een stroom van vluchtelingen trekt weg uit het oosten, in de hoop asiel te vinden bij Kindar, koning van het Waegland. Onder hen bevinden zich prijsvechtster Jente en heler Nuru, maar ook hun geliefden; de Sorotische rebel Mira en herderszoon Celic.

De vraag die op ieders lippen brandt, is of iemand de Behemothische opmars zal kunnen stoppen. Al gauw wordt duidelijk dat de eerstvolgende strijd in de vrijstaat Maroug zal worden gestreden, een roversnest zonder centraal gezag, waar alleen het recht van de sterkste geldt.

De horden van Behemoth is het tweede boek in de trilogie De Erfgenaam van Herlewinne. De reeks gaat over een wereld in oorlog, waar oude conflicten moeten worden bijgelegd om nieuwe gevaren af te wenden. Een wereld ook waar vriendschap, liefde en trouw het verschil kunnen maken, soms met de hulp van een vleugje magie.

Van zowel Peter van Rillaer als Christophe Vermaelen heeft Celtica Publishing eerder een fantasy-sf-roman uitgebracht. Peter en Christophe zijn al heel lang vrienden en zij schrijven al jaren aan hun gezamenlijke project De erfgenaam van Herlewinne, een trilogie die zich afspeelt  in een gefantaseerde wereld. Het verhaal is geschikt voor lezers vanaf achttien jaar.

Boek II in deze trilogie, De horden van Behemoth, is sinds 25 oktober 2017 beschikbaar. Wil je een gesigneerd exemplaar bestellen? Dat kan via Celtica’s webshop. Celtica Publishing neemt een deel van de verzendkosten voor haar rekening.

Wil je alvast een voorproefje? Lees dan hier Hoofdstuk 1 en een deel van Hoofdstuk 2.

Illustrator Melchior van Rijn heeft de omslag van dit boek ontworpen.

Totaal aantal afbeelding(en) in deze galerie (klik voor vergroting): 3