Boek 3 – De laatste magica

Wil je dit boek kopen, of heb je het gelezen en wil je een beoordeling geven? Ga dan naar:
De erfgenaam van Herlewinne, Boek III – De laatste magica

De laatste magica 3DHoewel de Behemothen tot staan zijn gebracht, is de oorlog nog niet gewonnen.

Jente is gedegradeerd tot struikrover en houdt zich bezig met het overvallen van transporten. Tot ze de verkeerde prooi treft. Na een hevig gevecht met een groep Mingokrijgers, waarbij ze de broer van sire Hreyen verwondt, wordt ze gevangengenomen. Haar roemruchte leven lijkt ten einde.

Nuru is op weg naar de hoofdstad van de Nandruli, om zijn volk te waarschuwen en te vragen of het, samen met de andere volkeren, op wil trekken tegen de Behemotische dreiging. Maar dat kan hem alleen lukken als hij zijn broer van de troon stoot en zelf de leiding neemt.

In het slot van de trilogie openbaart zich langzaam maar zeker de rol van de geheimzinnige Herlewinne. Het verhaal wordt getekend door zowel innerlijke strijd als de oorlog tussen de volkeren. Maar eer, innige vriendschap en niet te vergeten liefde, lopen er als een rode draad doorheen.

De laatste magica is het spannende slot van de trilogie De erfgenaam van Herlewinne, geschreven door schrijversduo Peter van Rillaer en Christophe Vermaelen. Het is een verhaal over vrijheid, waarheid, liefde en de innerlijke strijd van de hoofdrolspelers. In de fantasywereld van Peter en Christophe speelt magie geen rol. Maar dat lijkt toch niet helemaal waar…

Van zowel Peter van Rillaer als Christophe Vermaelen heeft Celtica Publishing eerder een fantasy-sf-roman uitgebracht. Peter en Christophe zijn al heel lang vrienden en schrijven is van beiden een grote passie. Hun trilogie De erfgenaam van Herlewinne is niet voor mensen met een tere ziel. Het is een verhaal bedoeld voor volwassen lezers vanaf achttien jaar.

De laatste magica is sinds 1 september 2021 overal verkrijgbaar, zowel als paperback en als e-book.

Net als de covers van de vorige twee twee boeken in de trilogie, is ook deze ontworpen door illustrator Melchior van Rijn.

Wil je alvast een voorproefje lezen? Dat kan  hier: H1 en een deel van H2.CCC 3de plaats De laatste magica

 

3DE PLAATS CELTICA’S COVER COMPETITIE 2021

In januari 2022 werd de meest aansprekende boekomslag van 2021 gekozen. De laatste magica, gemaakt door Melchior van Rijn, behaalde de derde plaats.

Totaal aantal afbeelding(en) in deze galerie (klik voor vergroting): 3