Boek 2 – Het Huis van de Roos

Wil je dit boek kopen, of heb je het gelezen en wil je een beoordeling geven? Ga dan naar:
Terra 7, Boek 2 – Het Huis van de Roos

Cover Huis van de RoosSamen met verzetsstrijdster Bridget gaat Conrad naar het noorden van Terra 7 om de reddingscapsule te vinden. Hun reis verloopt echter niet voorspoedig. In de bergen krijgen ze een aanval te verduren van een Afraanse patrouille. Zeer tegen Bridgets zin in besluit Conrad om de enige Afraanse overlevende te redden: Duncan.

Het is een beslissing met grote gevolgen. Duncan is een edele uit het Huis van de Roos en via hem komt Conrad in de Afraanse samenleving terecht. Hij leert veel over de bewoners van dit eens zo machtige Huis en over diens grootste bedreiging: Falk. Deze hoogheer uit het Huis van de Adelaar is een direct gevaar voor alles wat Conrad liefheeft.

In dit tweede boek van de trilogie Terra 7 komt Esther Wagenaars fascinerende wereld verder tot leven. De samenleving daar is ingewikkelder dan gedacht. Vijanden blijken vrienden en andersom. En wie is toch die vrouw in het maanlicht?

Diverse

Het Huis van de Roos is het tweede boek in de fantasy-SF-trilogie Terra 7 van Esther Wagenaar.

Het boek is vanaf 25 november 2019 te koop in iedere (internet)boekhandel en natuurlijk via Celtica’s Webshop. Wil je graag dat Esther het boek voor je signeert? Geef dit dan bij je bestelling in het opmerkingenveld aan.

Als je alvast een voorproefje wilt lezen, dan kan dat hier: Proloog t/m deel H2.

De omslag van dit boek is, net als dat van het eerste boek in de trilogie, gemaakt door Joost Zwaan.