Boek 2 – Inktzwart (hardcover)

Wil je dit boek kopen, of heb je het gelezen en wil je een beoordeling geven? Ga dan naar:
Terras Altas, 2 – Inktzwart

Voorkant TA Inktzwart 3DJe hebt altijd een keuze…

Na haar avonturen in het ruige Laagland is Lily eindelijk weer thuis. Herenigd met haar geliefde Espen vertrekt ze naar het kasteel van Huize Vuori. Daar beseft ze al snel dat haar oude leven in het Hoogland voorbij is. Met haar belofte om voor de Laaglanders te spioneren tegen het Regime staat ze regelmatig voor lastige keuzes.

De Raad van Bosdal stuurt River op een missie om de volkeren van het Laagland op te roepen samen te strijden voor gelijkheid. Alleen zo maken zij een kans tegen het machtige leger dat Terras Altas regeert.

In het Hoogland duikt steeds vaker een groep op die zichzelf ‘De Vrijheidsstrijders’ noemt en met geweld in opstand komt tegen de overheid. De verscherpte beveiliging van het Regime brengt Lily intussen steeds dieper in de problemen.

Terwijl tegenslag, geheimen en verraad continue op de loer liggen, vechten Lily en River ieder voor een verenigd Terras Altas.

Inktzwart is het tweede deel in de serie Terras Altas. Een steampunk fantasy avontuur waar innerlijke kracht, loyaliteit en doorzettingsvermogen op de proef worden gesteld en prioriteiten meer dan eens verschuiven.

Van de schrijfster van de meeslepende Drägan Duma serie; Patty van Delft.

DIVERSE

In 2014 verscheen het eerste boek in de fantasytrilogie Drägan Duma, geschreven door de Haagse Patty van Delft. Het was de start van een succesvolle carrière als fantasyschrijfster. Na de trilogie verscheen ook nog een prequel: Een Onbreekbare Band. Tot slot, voor de échte die-hard fans, schreef Patty de bundel De Vergeten Verhalen, met verhalen verteld vanuit verschillende oogpunten. Van de bundel zijn slechts 300 exemplaren als hardcover beschikbaar, die allemaal gesigneerd en genummerd worden. Een echt collectors’ item dus! Wel is er sinds december 2021 ook een e-bookversie van beschikbaar.

TERRAS ALTAS, EEN NIEUWE WERELD

Terras Altas is een heel nieuwe wereld, gecreëerd door Patty van Delft. Dit verhaal wordt eveneens een trilogie, waarvan Puur Wit, dat in augustus 2020 verscheen, het eerste boek is. Geen draken, dit keer, maar steampunk.

Boek twee, Inktzwart is op 12 maart 2022 verschenen, zowel in hardcoveruitgave als e-book.

Het verhaal is wel wat volwassener dan Drägan Duma, maar kan zeker gelezen worden vanaf circa 14 jaar.