Tweede – Het Gouden Boek

Wil je dit boek kopen, of heb je het gelezen en wil je een beoordeling geven? Ga dan naar:
Verhalen van de Lacune, Tweede – Het Gouden Boek

Heksen met verborgen agenda’s, een sprekende kat met de wijsheid in pacht en wolven als redders van een prinses in nood…

Een onverwachte bezoeker doet het Westrijk aan, en dat zal niets of niemand onberoerd laten.

Om het Gouden Boek in handen te krijgen wordt liefde gebruikt als pasmunt voor macht en wordt onschuld vermoord. Carine J.A. Maes legt de puzzelstukken een voor een neer. Pas op het einde is duidelijk hoe ze helemaal in elkaar passen.

Het tweede Verhaal van de Lacune is een mysterieuze, spannende fantasy, geschreven voor volwassenen maar zeker ook geschikt voor young adults.

Het Gouden Boek’ verenigt het sprookjesachtige en gruwelijke met elkaar, maar de mix van romantiek, vriendschap en magie blijft de rode draad in deze heerlijke fantasy-serie.
Fany van Hemelen, In de Boekenkast

DIVERSE

Het Gouden Boek is op 23 november 2019 verschenen. Het is het tweede verhaal in het drieluik Verhalen van de Lacune van Carine J.A. Maes. Om Fany van Hemelen nog eens te citeren: Carine heeft haar grenzeloze fantasie gebruikt om een opwindend vervolg te schrijven in deze originele fantasyreeks met een wonderbaarlijke setting vol speciale wezens.

Wil je alvast een voorproefje lezen? Dat kan hier.

Het prachtige omslagontwerp is van Melchior van Rijn.

Totaal aantal afbeelding(en) in deze galerie (klik voor vergroting): 3