De Tranen van Tataneh

Heb je dit boek gelezen? Deel dan je leeservaring door hier een beoordeling achter te laten:
De Tranen van Tataneh

Tataneh mag van vader in de Wereldkamer helpen bij het scheppen van een nieuwe planeet. De onverdeelde aandacht die hij haar schenkt, schiet haar broer in het verkeerde keelgat en in een vlaag van jaloezie besmet hij de planeet met drakeneieren. Moeder moet eraan te pas komen om de draken in slaap te brengen en een ramp te voorkomen.

Na duizend jaar worden de moordzuchtige draken uit hun slaap gewekt door prins Abromar en magister Gatorro. Het is nu aan een handjevol helden, waaronder een blinde elf, een eekhoorn en een krankzinnige zieneres, om voor redding te zorgen. Maar of zij garantie kunnen bieden op een goede afloop?

Meester-verteller Evi. F. Verhasselt sleurt de lezer op onnavolgbare wijze mee naar Aedon. De Tranen van Tataneh is humoristisch, spannend én ontroerend. Als de laatste bladzijde is omgeslagen, hunker je slechts naar meer…

De werkelijk prachtige cover is ontworpen door kunstenaar en illustrator Melchior van Rijn.

De fantasyroman De Tranen van Tataneh van de Vlaamse schrijver Evi. F. Verhasselt speelt zich niet zomaar af in een verzonnen wereld, de lezer ziet zelfs hoe die wereld geschapen wordt. Evi vertelt het verhaal van Aedon zoals geen ander dit zou kunnen: vlot en humoristisch; maar ze gaat diepzinnigheden en ontroerende scènes zeker niet uit de weg. Een must read voor elke fantasyfan!

De Tranen van Tataneh is zowel geschikt voor young adults vanaf veertien jaar als voor volwassenen.

Evi bracht eerder via Free Musketiers de fantasynovelle De gevangene van het licht uit onder het pseudoniem Fiona Ambrosius.

De Tranen van Tataneh is sinds 29 oktober 2013 beschikbaar via elke (internet)boekwinkel, maar natuurlijk kun je hier een (op verzoek gesigneerd) exemplaar bestellen via Celtica’s webshop. Celtica Publishing neemt een deel van de verzendkosten voor haar rekening.

De Tranen van Tataneh is ook verkrijgbaar als e-book bij praktisch iedere internetboekhandel die e-books aanbied én via Celtica’s Webshop.

Wil je alvast een voorproefje? Lees dan hier de proloog en hoofdstuk 1.

Totaal aantal afbeelding(en) in deze galerie (klik voor vergroting): 1