De Zwarte Weduwe

Wil je dit boek kopen, of heb je het gelezen en wil je een beoordeling geven? Ga dan naar:
De Zwarte Weduwe 

Twee bommen komen tot ontploffing tijdens de Boston Marathon. Op het moment van de aanslag staat Jack Hunter samen met zijn grote liefde bij de finish om de deelnemers toe te juichen. Wanneer de rook optrekt, neemt hij contact op met de ATU – de Anti-Terrorism Unit – in Boston om een klopjacht te openen op de daders van deze aanslag.

Wanneer er een verband wordt gelegd tussen een levensgevaarlijke vampier, de Zwarte Weduwe, en de terroristen, schakelt Jack de hulp in van de eigenzinnige vampier Sybil Crewes, die met haar organisatie Nightbird jacht maakt op vampiers, zombies en weerwolven.

Een dodelijk kat-en-muisspel begint…

* * *

In De Uitverkorene maakte je kennis met vampier Sybil Crewes en haar geheime organisatie Nightbird. De Zwarte Weduwe, het tweede boek in een reeks los van elkaar te lezen verhalen, kom je meer te weten over Sybil, die eigenlijk helemaal geen vampier wil zijn. Geïnspireerd door Buffy the Vampire Slayer heeft zij het roer volledig omgegooid. In plaats van mensen doden om hun bloed te oogsten, wil zij een redder van levens zijn.

Net als in het eerste boek, combineert Cynthia Fridsma in De Zwarte Weduwe thriller met horror. Je leert meer over Sybil en haar nichtje Catherine, die eveneens vampier is. En natuurlijk ontdek je uiteindelijk wie er achter de persoon de Zwarte Weduwe schuilt.

Cynthia Fridsma schrijft zowel in het Engels als in het Nederlands. Haar Engelse uitgaven zijn via Amazon te bestellen.

Cynthia houdt zich naast schrijven graag bezig met programmeren. Verder maakt ze zelf korte animatiefilms, boektrailers en ook de boekomslagen van haar Engelse titels. De omslag van De Zwarte Weduwe is eveneens van haar hand.

De Zwarte Weduwe is vanaf 11 maart 2020 beschikbaar bij iedere (internet)boekhandel en natuurlijk via Celtica’s Webshop. Het boek verschijnt eveneens als e-book.

Wil je alvast een voorproefje lezen? Lees dan hier de Proloog t/m H3.

Er is op YouTube ook een boektrailer van De Zwarte Weduwe, gemaakt door de schrijfster zelf.

Boektrailer De Zwarte Weduwe