Emperium – Boek 1 – Nachtval

Heb je dit boek gelezen? Deel dan je leeservaring door hier een beoordeling achter te laten: 
Emperium, Boek 1 – Nachtval

Met uitvouwbare landkaart (in kleur – zolang de voorraad strekt)!

Wat als de goden en de planeten een duister lot verhullen?

Nachtval vertelt het verhaal van Bortak de zwaardvechter, Jalt de bakkerszoon, Faya de dienstmaagd en al die anderen die lijden onder het hemelse onheil dat het Emperium bedreigt. Zijn deze kleurrijke karakters slechts figuranten in het duistere spel van het lot, of spelen ze een belangrijkere rol?

Nachtval is een buitengewoon fantasyepos dat ons een grimmige spiegel voorhoudt. Wie erin durft te kijken, herkent verontrustende overeenkomsten tussen het Emperium en onze hedendaagse samenleving. Een maatschappijkritische roman, vol verwijzingen naar de literatuur, religie en  geschiedenis.

Anderen over het werk van de auteur:

‘Prachtig geschreven. Spannend en mysterieus!’ – Jury Raadselige Roos

‘Creatief en onconventioneel!’ – Jury Trek Sagae

Bas Kock debuteert in april 2016 met Nachtval, het eerste deel van de dark-fantasytrilogie Emperium.

Emperium, boek 1 – Nachtval is sinds 11 april 2016 beschikbaar via elke (internet)boekwinkel. Maar als je de prachtige, losse uitvouwbare landkaart van het Emperium wilt hebben, kun je het boek het beste via Celtica’s webshop bestellen. Celtica Publishing neemt een deel van de verzendkosten voor haar rekening.

Emperium, boek 1 – Nachtval is ook te koop als e-book via elke internetboekhandel die e-books aanbiedt én via Celtica’s Webshop.

De serie Emperium is geschreven voor volwassenen, maar kan zeker ook door young adults gelezen worden. Wil je misschien een voorproefje? Dan kun je hier alvast de eerste 25 bladzijden lezen.

De cover is ontworpen door Ronald Helmstrijd.

Totaal aantal afbeelding(en) in deze galerie (klik voor vergroting): 2