Nachtval

Wil je dit boek kopen, of heb je het gelezen en wil je een beoordeling geven? Ga dan naar:
Nachtval

Wat als de goden en de planeten een duister lot verhullen?

Nachtval vertelt het verhaal van Bortak de zwaardvechter, Jalt de bakkerszoon, Faya de dienstmaagd en al die anderen die lijden onder het hemelse onheil dat het Emperium bedreigt. Zijn deze kleurrijke karakters slechts figuranten in het duistere spel van het lot, of spelen ze een belangrijkere rol?

Nachtval is een buitengewoon fantasyepos dat ons een grimmige spiegel voorhoudt. Wie erin durft te kijken, herkent verontrustende overeenkomsten tussen het Emperium en onze hedendaagse samenleving. Een maatschappijkritische roman, vol verwijzingen naar de literatuur, religie en  geschiedenis.

Anderen over het werk van de auteur:

‘Prachtig geschreven. Spannend en mysterieus!’ – Jury Raadselige Roos

‘Creatief en onconventioneel!’ – Jury Trek Sagae

Bas Kock debuteert in april 2016 met Nachtval, het eerste deel van de dark-fantasytrilogie Emperium.

Nachtval is sinds 11 april 2016 beschikbaar via elke (internet)boekwinkel. Het boek is ook te koop als e-book via elke internetboekhandel die e-books aanbiedt én via Celtica’s Webshop.

Nachtval zou het begin vormen van de trilogie Emperium. Helaas heeft de schrijver door persoonlijke omstandigheden geen gelegenheid meer om verder te schrijven aan deze serie. Mocht hier in de toekomst verandering in komen, dan zal Celtica Publishing dit laten weten.

De cover is ontworpen door Ronald Helmstrijd.

Totaal aantal afbeelding(en) in deze galerie (klik voor vergroting): 2