Heideduvel

Wil je dit boek kopen, of heb je het gelezen en wil je een beoordeling geven? Ga dan naar: Heideduvel.

Heideduvel 3DDe eerste keer dat ik haar zag, was op de dag dat mijn dochter Sterre geboren werd

Dagmar en Thomas wonen afgelegen, aan de rand van een natuurgebied. Samen met baby Sterre lijken zij een normaal, gelukkig gezinnetje. Maar niet alles is wat het lijkt.

Vlak voor de geboorte van Sterre, op het moment dat de verdoving voor de keizersnede begon te werken, zag Dagmar een magere, grauwe gedaante staan, met een gapende mond en melkwitte ogen. Thomas noemt het een hallucinatie, een effect van het lachgas, maar zij is daar niet van overtuigd. Het is immers niet het enige verontrustende voorval.

Dan moet Thomas een tijdje voor zijn werk naar Dubai. Hij is er niet helemaal gerust op om Dagmar alleen te laten, maar er zijn geen andere opties. Vanaf dat moment wordt het verhaal vreemder en vreemder…

Dawn Faber bouwt Heideduvel secuur op. Beetje bij beetje word je het verhaal in gezogen tot het kippenvel op je armen verschijnt en er niets anders meer opzit dan het in één ruk uit te lezen.

* * *

Dawn Faber debuteert met haar eerste griezelroman of Nederhorror Heideduvel bij Celtica Publishing. Het is een heerlijk verhaal dat zo tussen de klassiekers geplaatst kan worden, maar dan wel met een geheel eigen twist. Als je denkt dat je een doorsnee-horrorverhaal hebt, dan heb je het namelijk mis!

Het griezelverhaal Heideduvel is sinds 15 september 2020 overal beschikbaar bij iedere (internet)boekhandel en natuurlijk via Celtica’s Webshop, zowel als paperback en e-book.

Wil je alvast een voorproefje? Lees dan hier H1 en een deel van H2.