Ishtar Roodrug en het lot van de wereld

Wil je dit boek kopen, of heb je het gelezen en wil je een beoordeling geven? Ga dan naar:
Ishtar Roodrug en het lot van de wereld

Ishtar Roodrug is krijger en huurmoordenaar, een mactans, loyaal tot in de dood aan haar stam en haar leider Ma.

Die vertelt haar dat de magie aan het verdwijnen is. In het verleden moet er iets gebeurd zijn wat dit in gang heeft gezet. Ma sommeert haar naar Sodom te gaan. Daar moet ze infiltreren in de harem van de invloedrijke Perseus om informatie te verzamelen en hem te doden als de tijd daar rijp voor is.

In het huis van Perseus krijgt Ishtar te maken met de onhebbelijke magiër Mercantor en met Etanin, Perseus’ stugge lijfwacht. Een reeks visioenen laat haar geloven dat het leven van Perseus cruciaal is voor het lot van de wereld. Dat zorgt ervoor dat ze alles op alles zet om zijn veiligheid te garanderen.

Wat volgt is een hachelijke reis naar Atlantis, via Uruk en Lemurië, in het gezelschap van de vechtende waard Hutné, de heler Horus en de kleine man Gilgamesh, voormalig stadhouder en kok.#

Ishtar Roodrug en het lot van de wereld is het debuut van de Vlaamse schrijver Peter van Rillaer. Het verhaal speelt zich af in een duister verleden, in een tijd waarin magie en wetenschap elkaar naar de kroon steken. Maar het is vooral een avontuurlijk verhaal over loyaliteit, vriendschap en doorzettingsvermogen, geschreven met een vette knipoog naar onze eigen geschiedenis.

Ishtar Roodrug en het lot van de wereld is alleen nog te koop via Celtica’s webshop. Celtica Publishing neemt een deel van de verzendkosten voor haar rekening.

Ishtar Roodrug en het lot van de wereld is ook beschikbaar als e-book, verkrijgbaar bij iedere internetboekhandel die e-books aanbiedt én via Celtica’s Webshop.

Ishtar Roodrug en het lot van de wereld is zowel geschikt voor young adults vanaf zestien jaar als voor volwassenen.

Wil je alvast een voorproefje? Lees dan hier een deel van het eerste hoofdstuk.

De cover van het boek is ontworpen door Melchior van Rijn.

Totaal aantal afbeelding(en) in deze galerie (klik voor vergroting): 1