Zirakel (hardcover)

Wil je dit boek kopen, of heb je het gelezen en wil je een beoordeling geven? Ga dan naar: Zirakel.

Zirakel 3DShirin haat zichzelf en de ziwanenschubben op haar borst. Tot haar verbazing wordt juist zij door de representanten van de vier goden aangewezen voor de belangrijkste missie ooit. Zij moet de zwarte Ziwaan doden die volgens het Zirakel de wereld voorgoed zal veranderen.

Dit is haar kans om meer dan een mislukkeling te zijn, maar de tussenkomst van opperziwoot Angelica en prinses Verony verandert alles.

Als de drie oog in oog komen te staan met elkaar, ontbrandt er een felle strijd tussen eigenwaarde, rechtschapenheid en machtswellust. Wie zal er als sterkste uitkomen en niet alleen het lot van de zwarte Ziwaan, maar dat van de hele wereld bepalen?

Een zinderende YA fantasyroman over de strijd tussen plicht en geweten, leugens en waarheid, heersen en overheersen.

Diverse

Bianca Mastenbroek heeft al veertig boeken op haar naam staan. Ze schrijft voor kinderen, de jeugd en volwassenen met een voorkeur voor historie en fantasy. Haar boeken worden door verschillende uitgeverijen gepubliceerd, waaronder De Vier Windstreken, Delubas, Van Tricht en haar eigen uitgeverij Zirakel.

Bianca’s YA fantasyroman Zirakel, is op 29 juni 2023 bij Celtica Publishing verschenen. In Zirakel wordt de lezer ondergedompeld in een compleet nieuwe wereld, waarin de strijd om magie centraal staat. Verraad en misleiding, experimenten op mensen en moord worden niet geschuwd. Wie wil er immers niet over de wereld heersen?