Zoek je redactionele ondersteuning?

Rianne LampersJe hebt een roman geschreven, of een wedstrijdverhaal, maar twijfelt eraan of je werk goed genoeg is voor publicatie of deelname aan de wedstrijd die je in gedachten hebt.

Wat je kunt doen, is mij om redactionele ondersteuning vragen. Ik ben Rianne Lampers, zelf schrijfster van meerdere romans en uitgever van Celtica Publishing. Ik wil mijn kennis en ervaring dolgraag doorgeven aan anderen en van elk project dat ik ondersteun, leer ik weer iets nieuws. Niet voor niets is mijn motto: blijf leren, je leven lang. Voor het geval ik zelf geen ruimte heb om redactionele ondersteuning te bieden, kan ik putten uit mijn netwerk en jou in contact brengen met een redacteur die je verder kan begeleiden.

Wil je mijn hulp inschakelen? Stuur dan een bericht of e-mail via de contactpagina van Celtica Publishing. In overleg met elkaar stuur ik je een offerte en als je die accepteert, dan kunnen we samen aan de slag! Of ik beveel je een redacteur uit mijn netwerk aan, zodat jij je droom kunt verwezenlijken.

Anderen zijn je voorgegaan en reageren heel tevreden op mijn redactionele ondersteuning en adviezen. Het werk van een aantal schrijvers vond ik zo goed, dat ik hen aan mijn fonds heb toegevoegd. Hun boeken kun je hier op de website vinden!

Hieronder wat citaten uit de reacties die ik ontving:

  • Heel veel dank voor je opmerkingen. Ik heb ze uiteraard pas vluchtig bekeken, maar je kritiek is helder en heel herkenbaar. Sommige zaken gewoon om aan te passen, maar ook je opmerkingen over perspectieven: daar moet ik mij echt in gaan verdiepen. Beslist iets dat mij verder op weg kan helpen. (Thur)
  • Ontzettend bedankt voor je tijd en adviezen. Vooraf had ik niet gedacht, stiekem wel gehoopt, dat mijn verhaal zo goed zou worden ontvangen. Ik zal aan de slag gaan met je tips en ga eens goed nadenken hoe ik verder wil. (Marianne)
  • Bedankt voor je positieve feedback. Je legt de vinger precies op de juiste plek, want ik had zelf ook het gevoel de personen en het verhaal onvoldoende tot leven te brengen. Ik zal met jouw aanwijzingen het verhaal opnieuw doorwerken. (Frans)