Zoek je redactionele ondersteuning?

Je hebt een roman geschreven, of een wedstrijdverhaal, maar twijfelt eraan of je werk goed genoeg is voor publicatie of deelname aan de wedstrijd die je in gedachten hebt.

Wat je kunt doen, is mij om redactionele ondersteuning vragen. Ik ben Rianne Lampers, zelf schrijfster van meerdere romans en uitgever van Celtica Publishing. Ik wil mijn kennis en ervaring dolgraag doorgeven aan anderen en van elk project dat ik ondersteun, leer ik weer iets nieuws. Niet voor niets is mijn motto: blijf leren, je leven lang. Voor het geval ik zelf geen ruimte heb om redactionele ondersteuning te bieden, kan ik putten uit mijn netwerk en jou in contact brengen met een redacteur die je verder kan begeleiden.

Op het moment is er een stop op nieuwe auteurs bij Celtica Publishing. Maar wil je mijn hulp inschakelen voor het scannen van een manuscript of de redactie ervan? Heb je een kort verhaal dat je wilt insturen voor een wedstrijd en waar je een frisse blik op wilt laten werpen voor je gaat meedoen? Stuur dan een bericht via de contactpagina van Celtica Publishing of een e-mail. In overleg met jou stuur ik je een offerte en als je die accepteert, kunnen we samen aan de slag! Nootje: genre maakt niet uit, het hoeft zeker niet geen fantasy, horror of science-fiction te zijn.

Anderen zijn je voorgegaan en reageren heel tevreden op mijn redactionele ondersteuning en adviezen. Het werk van een aantal schrijvers vond ik zo goed, dat ik hen aan mijn fonds heb toegevoegd. Hun boeken kun je hier op de website vinden!

Hieronder wat citaten uit de reacties die ik ontving van schrijvers voor wie ik de eerste 50 pagina’s en de synopsis heb beoordeeld:

  • Wat fijn om te zien dat je het manuscript zo aandachtig hebt gelezen, geanalyseerd en beoordeeld. Met veel van de door jou genoemde punten kan ik concreet aan de slag om mijn manuscript te verbeteren. En dat ga ik ook zeker doen! (Arie)
  • Ik had niet verwacht dat je zo snel feedback zou geven. Je feedback vind ik erg waardevol en het zette me aan het denken. Ik denk dat ik daar wel iets mee kan en dat het verhaal daarmee inderdaad sterk aan kracht kan winnen. (Maja)
  • Ik heb zojuist de feedback gelezen. Het is inderdaad niet waar ik op hoopte, maar wel feedback waar ik iets aan heb. Je hebt duidelijk aangeven waar ik aan kan werken. Daar ga ik mee aan de slag. (Ronald)